• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Probeer Wii Fit U 31 dagen lang gratis uit!


  31-10-2013

  Met 77 verschillende oefeningen in de categorieën Muscle Workouts, Yoga, Aerobic Exercises, Balance Games en de nieuwe categorie Dance, kan iedereen zijn favoriete activiteiten vinden in Wii Fit U, zowel beginners als geoefende gebruikers die hun fitnesstraining een nieuwe impuls willen geven.

  Tussen 1 november 2013 en 31 januari 2014 kun je de 31 dagen te gebruiken proefversie van Wii Fit U gratis downloaden* in de Nintendo eShop. Hiermee kun je het spel 31 dagen uitproberen, geteld vanaf de eerste keer dat je de software op je Wii U speelt.

  Je kunt de permanente versie van de software heel eenvoudig ontgrendelen door met een Fit Meter, verkrijgbaar vanaf 1 november, verbinding te maken met je Wii U-systeem. Hierdoor verwijder je de limiet van 31 dagen, waarna je dus zo lang je wilt kunt blijven spelen, zonder dat je de software opnieuw hoeft te downloaden. De Fit Meter telt je stappen en registreert veranderingen in activiteit, hoogte en luchtdruk, zodat Wii Fit U je kan helpen bij het volgen van je dagelijkse fysieke activiteiten.

  Met Wii Fit U heb je de tv niet nodig om je in het zweet te werken. Meer dan 90% van de oefeningen in Wii Fit U kun je zonder tv uitvoeren - zo krijg je nóg meer vrijheid bij je fitnesstraining.

  Ga voor meer informatie over het aanbod aan oefeningen, los van de tv spelen, de gratis 31 dagen te gebruiken proefversie naar de officiële Wii Fit U-site.

  Voor wie ervoor kiest om niet de 31 dagen te gebruiken, gratis proefversie te downloaden, zal vanaf 6 december een verpakte versie van Wii Fit U verkrijgbaar zijn in twee sets; een met de speldisk en de Fit Meter, de andere met de speldisk, de Fit Meter en het Wii Balance Board. De betaalde downloadversie van het spel zal vanaf 1 februari 2014 verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop.

  *Afhankelijk van het Wii U hardware pack dat je bezit en je gebruik ervan, heb je misschien een aanvullend opslagapparaat nodig om dit spel te kunnen downloaden in de Nintendo eShop. Wii U Basic Pack heeft 8 GB intern geheugen, Wii U Premium Pack heeft 32 GB intern geheugen. Na aftrek van ruimte voor beheertaken, systeemfuncties en ingebouwde software is er respectievelijk 3GB en 25 GB over voor het opslaan van gegevens. (Klik hier voor meer informatie over opslag op Wii U). Internetverbinding, registratie van Nintendo Network ID en acceptatie van de Nintendo Network-overeenkomst en het privacy beleid zijn vereist. Balance board vereist voor gebruik.