Wii mini + Mario Kart Wii-Bundel lanceert, Terwijl de Nintendo Selects-reeks voor Wii wordt uitgebreid


12-09-2013

12 september 2013 – In aanloop naar de feestdagen lanceert Nintendo op 25 oktober 2013 een limited edition Wii mini + Mario Kart Wii-bundel in de Benelux. Ter ondersteuning van deze lancering, zal Nintendo op 18 oktober 2013 diverse populaire Wii-titels toevoegen aan het bestaande aanbod van Nintendo Selects-spellen. Van Mario Kart Wii tot Super Smash Bros. Brawl en Donkey Kong Country Returns tot PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure, voor ieder wat wils. Geniet voor een scherpe prijs van deze geweldige spellen op je Wii mini-, Wii- of Wii U-systeem.

Limited Edition Wii mini + Mario Kart Wii – De Wii mini is de nieuwste telg in Nintendo’s familie van thuisconsoles en werd eerder dit jaar gelanceerd om spelers tegen een scherpe prijs toegang te bieden tot geweldige spelervaringen. De focus van de Wii Mini ligt volledig op de ruim 1200 diskgedragen Wii-titels die voor het systeem verkrijgbaar zijn. De Wii Mini is kleiner dan het originele Wii-systeem, en biedt de komende feestdagen nog meer waar voor zijn geld als limited edition bundel met een exemplaar van Mario Kart Wii. De Wii mini heeft een handzaam, toegankelijk ontwerp in mat zwart met een rode rand en geen internetmogelijkheden, zodat je meteen kunt beginnen met de vele geweldige Wii-spellen die de afgelopen zes jaar voor het Wii-systeem zijn verschenen. Het systeem wordt geleverd inclusief een rode Wii-afstandsbediening Plus, een rode Nunchuk en een exemplaar van Mario Kart Wii. De Wii mini ondersteunt ook de meeste Wii-accessoires.

Nintendo voegt ook nieuwe titels toe aan het bestaande aanbod van de Nintendo Selects-reeks, die bestaat uit klassieke Wii-spellen voor een scherpe prijs. Naast bestaande Nintendo Selects-spellen als The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy en Animal Crossing: Let’s Go to the City, worden binnenkort de volgende Wii-titels aan de Nintendo Selects-reeks toegevoegd:

  • Mario Kart Wii laat je genieten van de spectaculaire kartraces waar Nintendo-fans van over de hele wereld dol op zijn. Om je tegenstanders voorbij te streven, kun je weer gebruik maken van diverse, spectaculaire voorwerpen; van groene schilden tot de megapaddenstoel! Je kunt ook het apart verkochte Wii Wheel combineren met de Wii-afstandsbediening om met draaiende bewegingen van dit stuurwiel je kart te besturen. Ga voor de eerste positie op de 16 nieuwe parkoersen voor de Wii, of doe je best op de 16 klassieke parkoersen uit eerdere versies van Mario Kart. Het is ook mogelijk om met maximaal 4 spelers* op een gesplitst scherm te racen of in de Battle Mode tegen elkaar te strijden.
  • Super Smash Bros. Brawl is een ultiem vechtspel waarin tal van Nintendo-personages met elkaar knokken in dynamische Nintendo-omgevingen vol voorwerpen en valstrikken. Maak je keuze uit vele populaire personages uit beroemde spellenseries, zoals Mario, Link en Kirby, en ga aan de slag in de stand voor een enkele speler of de meerspelerstand voor maximaal 4 spelers*. Geniet van gevarieerde spelstanden, waaronder het avontuurlijke The Subspace Emissary, en verzamel een enorme berg trofeeën en stickers. Je verveelt je geen moment in Super Smash Bros. Brawl!
  • Donkey Kong Country Returns is een spannend, zijwaarts scrollend platformavontuur waarin onze heldhaftige aap zijn gestolen bananenvoorraad moet terugveroveren op de Tiki Tak Tribe. Slinger aan lianen door prachtige omgevingen, rijd met mijnwagentjes en gebruik explosieve tonnen om obstakels te passeren. Geniet van klassieke platformactie, spetterende kleuren en swingende muziek. Nodig een vriend uit om als Diddy Kong met je mee te spelen, en werk samen om vijanden en hindernissen te overwinnen. Leer de Tiki Tab Tribe wie de koning van de jungle is!
  • PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure is een avonturenspel met een hoofdrol voor Pikachu. Spelend met deze Pokémon moet je de verloren Sky Prism-stukjes verzamelen en PokéPark redden. Tijdens je expeditie door PokéPark ontmoet je diverse Pokémon, zoals Piplup en Chatot, die graag je vrienden willen worden. Er zijn ook spannende attracties die je de Wii-afstandsbediening op verschillende leuke manieren laten gebruiken. Door de attractie-uitdagingen te winnen, krijg je toegang tot bijzondere bonussen. Kun jij alle Sky Prism-stukjes vinden en PokéPark redden?

*Omdat de Wii mini geen internetmogelijkheden heeft, zijn online-opties alleen beschikbaar wanneer op een Wii of Wii U wordt gespeeld.