• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bereid je afslag alvast voor op de officiële website van Mario Golf: World Tour!


    17-04-2014

    Pak je clubs en speel golf met Mario en zijn vrienden in Mario Golf: World Tour, verkrijgbaar vanaf 2 mei voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie! Heb je nu al golfkriebels? Ga dan naar de officiële website van Mario Golf: World Tour om een kijkje te nemen in de Kasteelclub en meer te weten te komen over de verschillende banen en personages!

    Of je nou een snel rondje golf wilt spelen, of dat je aan de slag wilt met grote toernooien, in Mario Golf: World Tour kan het allebei! In de Mario Golf-stand kun je op banen spelen met allerlei verschillende regels of uitdagingen proberen. In de Kasteelclub kun je het met je Mii-personage opnemen tegen beroemdheden uit het Paddenstoelenrijk in verschillende toernooien!

    "Neem het op tegen je vrienden via Local Play of speel tegen spelers van over de hele wereld via het internet. Je kunt ook je scores uploaden om te kijken waar in het klassement van grote toernooien je bent geëindigd, of je eigen toernooi maken!

    Dankzij de community's is het heel makkelijk voor vrienden om samen online te spelen. Maak een community, bepaal zelf de regels en stuur vervolgens de code voor je community naar iedereen die mee wil doen!"

    Als je Mario Golf: World Tour koopt in de Nintendo eShop voor 29 mei 2014, krijg je als extraatje een downloadcode voor Mario Golf (Game Boy Color)! Je vindt de downloadcode op je scherm na de aankoop en op je transactiebewijs. De code is geldig tot 30 juni 2014. Deze actie voor Mario Golf (Game Boy Color) loopt tot en met 29 mei, waarna de game enkel nog beschikbaar is als aankoop in de Nintendo eShop. Als je gebruikmaakt van deze actie, kun je de game dus gratis downloaden voordat hij officieel is uitgekomen!

    Ga nu naar de officiële website van Mario Golf: World Tour voor een voorproefje van de beschikbare speelstanden, om de spelers uit het Paddenstoelenrijk te ontmoeten en meer te leren over toekomstige toernooien! Je kunt ook een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop door de QR Code op de website te scannen met de camera's van je systeem in de Nintendo 3DS-familie.*

    Mario Golf: World Tour is vanaf 2 mei exclusief beschikbaar voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Je vindt de game in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop.

    *Een draadloze internetverbinding is vereist. De registratie van een Nintendo Network ID en het accepteren van de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid zijn vereist.