• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De nieuwe Championship Mode brengt nostalgische competities naar NES™ Remix 2


    10-04-2014

    10 april 2014 – Het binnenkort verschijnende NES™ Remix 2 krijgt een nieuwe ‘Championship Mode’ die is geïnspireerd door het beroemde Nintendo World Championship-evenement dat in 1990 plaatsvond in de VS. Dit nostalgische spel komt op 25 april exclusief naar de Nintendo eShop voor Wii U. In de Championship Mode worden spelers uitgedaagd om de hoogste totale score te halen in drie specifieke spellen, waarbij een puntensysteem met scorevermenigvuldiger wordt gebruikt. Om van deze competitieve nieuwe stand te kunnen genieten, is het wel vereist dat spelers over opgeslagen gegevens van de eerste NES™ Remix beschikken.


    CI7_WiiUDS_NESRemix2_ChampionshipDrMario_enGB.png

    De Championship Mode bevat onderdelen uit Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3 en Dr. Mario. Spelers moeten drie opeenvolgende, scoregebaseerde uitdagingen in deze spellen voltooien voor een zo hoog mogelijke totaalscore. Het is ook mogelijk om je score op Miiverse te posten, zodat je het kunt opnemen tegen vrienden en andere spelers.

    CI7_WiiUDS_NESRemix2_SamusCoins_enGB.png

    NES™ Remix 2 combineert uitdagingen uit vele verschillende klassieke NES-spellen, zoals Kid Icarus, Kirby’s Adventure en Metroid. Net als bij NES Remix, bevat dit vervolg naast stages uit NES-spellen met toegevoegde uitdagingen ook aangepaste stages die nieuwe elementen introduceren.

    NES™ Remix 2 is vanaf 25 april exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor Wii U. Kijk voor meer informatie op de nieuwe website van de game.