• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Mario Kart 8 krijgt aanvullende content-pakketten voor 16 nieuwe circuits, plus nieuwe coureurs en nieuwe karts


  27-08-2014

  27 augustus 2014 – Twee nieuwe pakketten met aanvullende content voeren de wereld van Mario Kart 8 voor Wii U in richtingen die de serie nooit eerder is ingeslagen, waarbij de spelmogelijkheden aanzienlijk worden uitgebreid. De pakketten, die respectievelijk eind november 2014 en eind mei 2015 verschijnen, kun je nu al reserveren voor € 8,00 per stuk (of € 12,00 voor beide). Ze leveren een schat aan nieuwe content, inclusief de allereerste crossovers van Link uit The Legend of Zelda-serie en zowel Isabelle als de Dorpsbewoner uit de Animal Crossing-serie.

  Naast de twee nieuwe pakketten met aanvullende content, gaat vandaag een eerder aangekondigde update live die diverse vernieuwingen aan Mario Kart 8 toevoegt, inclusief drie gratis wagens van Mercedes-Benz waar spelers mee kunnen racen: de moderne Mercedes-Benz GLA, de 300 SL Roadster uit de jaren vijftig en de legendarische W 25 Zilverpijl uit de jaren dertig. Naast de update voor het spel verschijnt ook een update voor mariokart.tv. Deze voor mobiele telefoons geoptimaliseerde webdienst van Mario Kart TV geeft spelers buitenshuis nu meer gedetailleerde spelinformatie, inclusief de mogelijkheid om op elk moment te checken of vrienden Mario Kart 8 online spelen.

  Elk pakket met aanvullende content bevat twee nieuwe bekers, elk met vier circuits, waardoor het totale aantal beschikbare circuits met 50 procent wordt uitgebreid. De pakketten bevatten klassieke circuits als Wario’s Gold Mine uit Mario Kart Wii, maar ook gloednieuwe banen, waarvan sommige gesitueerd zijn in de werelden van The Legend of Zelda en Animal Crossing. Elk pakket bevat ook nieuwe voertuigen, inclusief de Blue Falcon-kart die de F-Zero-franchise vertegenwoordigt in het eerste pakket met aanvullende content.

  Mario Kart 8-bezitters die beide pakketten aanschaffen, krijgen meteen toegang tot acht nieuwe kleuren voor Yoshi en acht nieuwe kleuren voor Shy Guy om mee te racen. Gebruikers met een breedbandinternetverbinding kunnen de pakketten reeds voor de release aanschaffen in het nieuwe winkelgedeelte in het spel zelf, of in de Nintendo eShop van de Wii U.

  Voor de pakketten met aanvullende content is de volgende inhoud gepland:

  Pakket 1: The Legend of Zelda X Mario Kart 8 (Release: november 2014) - € 8,00

  • 3 personages: Tanuki-Mario, Kat-Peach, Link
  • 4 voertuigen
  • 8 parkoersen

  Pakket 2: Animal Crossing X Mario Kart 8 (Release: mei 2015) - € 8,00

  • 3 personages: Dorpsbewoner, Isabelle, Dry Bowser
  • 4 voertuigen
  • 8 parkoersen

  Bundel van pakket 1 + 2 - € 12,00

  • 6 personages: Tanuki-Mario, Kat-Peach, Link, Dorpsbewoner, Isabelle en Dry Bowser
  • 8 voertuigen
  • 16 parkoersen

  Als bonus voor het aanschaffen van beide pakketten – als een bundel of apart van elkaar – kun je acht verschillend gekleurde Yoshi’s en acht verschillend gekleurde Shy Guy’s krijgen, en daar meteen mee racen.

  Bezoek de bijgewerkte Mario Kart 8-website voor schermafbeeldingen van de nieuwe aanvullende content.

  De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.

  Meer informatie:

  Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl