• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo voegt vanaf 27 augustus drie auto's van Mercedes-Benz plus andere updates toe aan Mario Kart 8!


  06-08-2014

  6 augustus 2014 – Voor het eerst krijgt Nintendo’s Mario Kart-serie extra pk's uit de echte racewereld. Via een software-update op 27 augustus krijgt Mario Kart 8 voor de Wii U diverse toevoegingen, waaronder de mogelijkheid om gratis drie auto's van Mercedes-Benz te downloaden en daar in de game mee te racen. Het gaat om de moderne Mercedes-Benz GLA, de 300 SL Roadster uit de jaren vijftig en de legendarische Silver Arrow uit de jaren dertig.

  Bij het GLA-model krijgen spelers speciale opties voor de wielen, terwijl spelers alle drie de nieuwe karts van verschillende soorten wielen en vleugels kunnen voorzien. De nieuwe content komt uit op de 22e verjaardag van Super Mario Kart. Dit eerste spel in de Mario Kart-serie verscheen voor de Super Nintendo en werd in Japan uitgebracht op 27 augustus 1992.

  Tussen 27 augustus en 23 september organiseren Nintendo en Mercedes-Benz online een wereldwijd toernooi: de Mercedes-beker. Alles wat deelnemers nodig hebben is een Wii U-systeem, Mario Kart 8, een breedband-internetverbinding en de Mercedes-Benz-karts. Je kunt deelnemen aan de Mercedes-beker via het toernooimenu in de game.

  De software-update voor Mario Kart 8 biedt diverse nieuwe functies die zijn bedoeld om de race-ervaring voor iedereen te verbeteren:

  • Coureurs kunnen er nu voor kiezen om tijdens races een kaart van het circuit op de tv weer te geven.
  • Gebruikers kunnen statistieken bekijken, zoals het totaal aantal verzamelde munten, het aantal keren winst en verlies bij onlinewedstrijden, en het meest gekozen personage.
  • Gebruikers kunnen de opties veranderen van de filmpjes met hoogtepunten die andere spelers hebben toegevoegd aan Mario Kart TV, zoals het verleggen van de focus naar andere personages of gebeurtenissen.
  • De volgorde van het menu dat na elke race verschijnt wordt gewijzigd, zodat VOLGENDE RACE nu bovenaan staat, en daaronder HOOGTEPUNTEN BEKIJKEN.
  • Het spel bewaart de meest recent gekozen instellingen voor de karts, ook als het Wii U-systeem tussentijds is uitgeschakeld.
  • De stabiliteit van de verbinding tijdens onlineraces is verbeterd, om de gebruikerservaring te verbeteren.

  Meer informatie:

  Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl