• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Ontdek hoe je in het bezit kunt komen van een Super Smash Bros. Soundtrack CD via Club Nintendo!


  29-08-2014

  Een legendarische strijd zal losbarsten als op 3 oktober Super Smash Bros. for Nintendo 3DS uitkomt voor Nintendo 2DS en Nintendo 3DS. Dit is de eerste keer in de Super Smash Bros. serie dat je waar en wanneer je maar wilt kunt spelen. Daarbij is het de beste manier om je vecht skills aan te scherpen enje voor te bereiden op de release van Super Smash Bros. for Wii U, dat de actie van de serie deze winter terug op je TV-scherm knalt in sprankelend HD, alleen op Wii U.

  Omdat de beide versies van de game hetzelfde aanbod aan beroemde vechters bevatten, maar ook levels en spelstanden die juist exclusief zijn voor de verschillende systemen, is de combinatie van de spellen het ultieme tag team voor fans van vechtspellen. Als je Super Smash Bros. for Nintendo 3DS én Super Smash Bros. for Wii U tijdens de promotie periode bij Club Nintendo registreert, kun je aanspraak maken op een gratis soundtrack CD* bomvol nummers uit het spel en nummers die door de games geïnspieerd zijn. De komende weken volgt er meer informatie over de promotie.

  CI16_WiiU_SuperSmashBrosWiiU_Soundtrack.png

  Om meer te weten te komen over de beschikbare vechters, nieuwe spelstanden, levels en nog veel meer neem je snel een kijkje op de officiële website voor Super Smash Bros. voor Nintendo 3DS en Wii U.

  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS zal vanaf 3 oktober verkrijgbaar zijn en Super Smash Bros. for Wii U is verkrijgbaar in de winter van 2014. Beide games zullen in de winkel verkrijgbaar zijn en als downloadbare versies in Nintendo eShop.

  *Registratie in Club Nintendo vereist. Algemene voorwaarden Club Nintendo zijn van toepassing. Om downloadbare versies van de games te registreren dien je vóór de aankoop in de Nintendo eShop je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo account te koppelen. Houd alsjeblieft rekening met 24 uur tussen het linken en de aankoop in de Nintendo eShop. Het gebruik van de Nintendo eShop vereist de registratie van Nintendo Network ID en acceptatie van de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacy policy.