• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Super Smash Bros.-vechtersactie: Veteranen


  20-08-2014

  In de Nintendo eShop kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Wii U of je Nintendo 3DS downloaden. Er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

  Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de games die nu in de aanbieding zijn.

  Leer een paar veteranen uit Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U beter kennen! In de Nintendo eShop krijg je nu korting op een aantal games waarin deze vechters voorkomen.

  Tussen 21 augustus 2014, 15:00 uur en 28 augustus 2014, 23:59 uur kun je profiteren van kortingen tot wel 40% op games met Mario, Marth, Donkey Kong en andere bekende figuren die je opnieuw zult tegenkomen in Super Smash Bros.!


  Nintendo 3DS

  TM_3DS_FireEmblemAwakening.png

  Fire Emblem: Awakening (downloadversie van in de winkel verkrijgbare software)

  Prijs: € 29,99 (was € 44,99)

  In een wereld waarin twee machtige draken heersen, dreigen duistere machten het koninkrijk der mensen te vernietigen. Ga op een spannend avontuur en beleef gevechten vol actie, strategie en gevaar in Fire Emblem: Awakening voor de Nintendo 2DS en 3DS.

  TM_3DS_NewSuperMariosBros2.png

  New Super Mario Bros. 2 (downloadversie van in de winkel verkrijgbare software)

  Prijs: € 35,99 (was € 44,99)

  Beleef klassieke side-scrolling actie à la Mario op de Nintendo 2DS of 3DS. Dit keer draait alles om goud! Mario en Luigi zijn namelijk op een missie om een miljoen gouden munten te verzamelen, terwijl ze door meer dan 80 levels rennen, springen en stampen. Met de nieuwe gouden vuurbloem kan Mario gouden vuurballen gooien, waardoor vijanden en blokken in glimmende munten veranderen en je dichter bij je doel komt.

  TM_WiiU_SonicLostWorld.png

  Sonic Lost World (downloadversie van in de winkel verkrijgbare software)

  Prijs: € 23,99 (was € 39,99)

  Sonic Lost World is de eerste Sonic-game voor een handheld-systeem, met levels waar je volledig in 3D doorheen scheurt. Dit spel, dat exclusief is voor Nintendo 2DS en 3DS, bevat daarnaast Special Stages en Colour Moves. Je kunt het ook opnemen tegen je vrienden in verschillende lokale of online multiplayerstanden.

  Andere Nintendo 3DS-games die deze week in de aanbieding zijn:

  • 3D Classics: Kirby's Adventure (Nintendo 3DS-downloadsoftware)
  • Donkey Kong (Game Boy) (Virtual Console)
  • Kirby's Dream Land (Game Boy) (Virtual Console)
  • Kirby's Dream Land 2 (Game Boy) (Virtual Console)
  • Super Pokémon Rumble (downloadversie van in de winkel verkrijgbare software)


  Wii U

  TM_WiiU_NewSuperMarioBrosU.png

  New Super Mario Bros. U (downloadversie van in de winkel verkrijgbare software)

  Prijs: € 47,99 (was € 59,99)

  Tot vijf spelers kunnen gezamenlijk de tijd van hun leven hebben in een splinternieuw hd-avontuur. Terwijl tot vier spelers door het Paddenstoelenrijk kunnen rennen, springen en stampen met hun Wii-afstandsbediening, kan een andere speler het team te hulp schieten door boostblokken te plaatsen en vijanden uit te schakelen met de Wii U GamePad.

  TM_WiiU_SonicLostWorld.png

  Sonic Lost World (downloadversie van in de winkel verkrijgbare software)

  Prijs: € 29,99 (was € 49,99)

  Gewapend met een breed scala aan bewegingen en vaardigheden sprint Sonic naar de Wii U in deze avonturengame vol actie. Ren, spring en race door continu veranderende, spectaculaire levels, en gebruik de dynamische bewegingen en verbeterde Colour Powers, die je kent uit Sonic Colours.

  TM_WiiUDS_PokemonRumbleU.png

  Pokémon Rumble U (Wii U-downloadsoftware)

  Prijs: € 9,99 (was € 14,99)

  Pokémon Rumble U bevat alle 649 Pokémon die zijn ontdekt tot en met Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 en honderden bewegingen die je in gevechten kunt gebruiken. Hoe meer Pokémon je verslaat, des te meer je er kunt gebruiken om je gevechtsstrategieën aan te scherpen. Leer van alle Pokémon de krachten en zwakke punten te gebruiken.

  Andere Wii U-games die deze week in de aanbieding zijn:

  • Donkey Kong (NES) (Virtual Console)
  • Kirby's Adventure (NES) (Virtual Console)
  • Kirby's Dream Land 3 (Super Nintendo) (Virtual Console)
  • Fire Emblem (Game Boy Advance) (Virtual Console)

  De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.

  Ga naar de Nintendo eShop voor de meest actuele prijsinformatie.