• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kijk nu naar de Kat Mario Show in de Nintendo eShop!


    17-07-2014

    17 juli 2014 – Kinderen met een actueel Nintendo-systeem staat iets leuks te wachten, want de eerste aflevering van een nieuwe serie kindvriendelijke video’s, de Kat Mario Show, is nu gratis verkrijgbaar in de Nintendo eShop en te bekijken op de Wii U, Nintendo 3DS en 2DS.

    De korte video toont een poppenshow met Kat-Mario en Kat-Peach en is voorzien van leuke feitjes, tips en quizjes voor Nintendo’s jongste fans. In de eerste video onthullen de twee poppige presentatoren geheimen die de kijkertjes helpen een Mario-expert te worden, waarbij ze worden uitgedaagd om de verborgen Luigi in SUPER MARIO 3D WORLD te vinden. De show levert ook tips om supersterk te worden in Kirby Fighters in Kirby: Triple Deluxe.

    Er zullen regelmatig nieuwe afleveringen van de Kat Mario Show beschikbaar komen. Kinderen verkrijgen de eerste aflevering door op hun Nintendo-systeem naar de Nintendo eShop te gaan* en de Kat Mario Show te downloaden. Dit hapklare brokje Nintendo-vermaak zullen zowel kinderen als ouders spinnend van plezier bekijken!

    * Om video's te bekijken heb je een internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Mogelijk moet je ook een Nintendo Network ID maken of koppelen.

    Meer informatie:

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl