• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Pokémon Art Academy


    04-07-2014

    Vereeuwig Pokémon met potlood, penseel en verf in Pokémon Art Academy, dat nu verkrijgbaar is in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS! Pak je stylus en ontdek stap voor stap professionele teken- en schildertechnieken in 40 lessen. Op het touchscreen kun je je vaardigheden oefenen, vertrouwd raken met de verschillende hulpmiddelen, en zelfs je mooiste creaties delen op Miiverse of met vrienden via Local Play! Je reis door deze kleurrijke wereld begint hier.

    Je voelt je al snel thuis in Pokémon Art Academy, waar je leraar, Professor Andy, je de basisbeginselen bijbrengt voordat je aan de slag gaat met technieken voor gevorderden. Je volgt de modules Novice, Apprentice en Graduate, waarbij je gaandeweg nieuwe vaardigheden leert en verschillende materialen uitprobeert. Naast de gebruikelijke potloden, pastelkrijtjes en verfsoorten vind je ook nieuwe hulpmiddelen: met de contourpen kun je lijnen trekken waar je niet overheen kunt kleuren, met de airbrush kun je heel geleidelijk kleur aanbrengen, en met de markeerstift teken je duidelijke, strakke randen. Wees niet bang om fouten te maken, want je kunt je stappen altijd ongedaan maken als het nodig is!

    In de spelstand Free Paint kun je met alle technieken die je hebt geleerd, naar eigen inzicht Pokémon tekenen. Ben je een fan van Froakie, of ben je gewoon dol op Lapras? Je hebt hoe dan ook de keuze uit meer dan 100 voorbeelden die je kunt gebruiken om inspiratie op te doen. Je kunt zelfs een afbeelding importeren vanaf je SD-kaart om een tekening te maken die absoluut uniek is!

    Zodra je je eerste meesterwerk hebt gemaakt, kun je er als finishing touch een achtergrond aan toevoegen, en je creatie vervolgens direct vanuit de game op Miiverse posten. Gebruik Local Play om je kunstwerken naar een vriend te sturen, of sla ze op op je SD-kaart en print ze uit via je pc.

    Ga naar de officiële Pokémon Art Academy-website om meer te weten te komen, zodat ook jij binnen de kortste keren een Pokémon-meesterschilder wordt!

    Pokémon Art Academy is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.