• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga op muntenjacht op de Nintendo 2DS met de New Super Mario Bros. 2 Special Edition-bundel!


    03-06-2014

    3 juni 2014 – Liefhebbers van klassieke platformactie opgelet! Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat er vanaf 4 juli een nieuwe hardwarebundel verkrijgbaar is voor de Nintendo 2DS: de New Super Mario Bros. 2 Special Edition.

    De New Super Mario Bros. 2 Special Edition-hardwarebundel bestaat uit een Nintendo 2DS Wit + Rood en een exemplaar van New Super Mario Bros. 2 dat vooraf is geïnstalleerd op de bijgeleverde geheugenkaart van 4 GB. De game is ook voorzien van alle aanvullende content voor de spelstand Muntenjacht, die sinds de release van de game in augustus 2012 is verschenen. Dit betekent dat spelers naast de 80 levels vol geheimen en verrassingen ook nog eens 30 extra uitdagingen krijgen waarin alles draait om het verzamelen van eindeloze hoeveelheden munten!

    Muntenjacht is een spannende spelstand in New Super Mario Bros. 2 die spelers uitdaagt om binnen een bepaalde tijd zo veel mogelijk munten te verzamelen. De pakketten met aanvullende content die onderdeel zijn van de New Super Mario Bros. 2 Special Edition voegen levels met verschillende moeilijkheidsniveaus toe aan deze spelstand. Via StreetPass kunnen spelers hun scores voor Muntenjacht uitwisselen met andere spelers.

    In New Super Mario Bros. 2 moeten Mario en Luigi talloze hindernissen overwinnen om Princess Peach te redden uit de klauwen van een bekende vijand, maar dit keer vind je meer gouden munten dan ooit in het Paddenstoelenrijk. De kleur goud speelt een belangrijke rol in dit avontuur. Als Mario een gouden bloem heeft gepakt, kan hij gouden vuurballen gooien die vijanden en blokken in munten veranderen, terwijl hij met een gouden blok op zijn hoofd een spoor van muntjes achter zich laat. Deze en andere power-ups dragen allemaal bij aan de even chaotische als vermakelijke verzameltochten in het spel. Twee vrienden die beide in het bezit zijn van een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem en een exemplaar van het spel, kunnen in New Super Mario Bros. 2 het complete avontuur samenwerkend doorlopen. Samenwerkende spelers kunnen zelfs acties uitvoeren die voor een enkele speler niet mogelijk zijn!

    Ga op muntenjacht met de nieuwe hardwarebundel van de Nintendo 2DS. De New Super Mario Bros. 2 Special Edition is vanaf 4 juli verkrijgbaar in de winkels. Ga voor meer informatie over New Super Mario Bros. 2 naar de officiële website van de game!

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (NL) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl