• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Je kunt Dr. Kawashima's Brain Training nu gratis downloaden op de Wii U tot 10 juli


    13-06-2014

    Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein? is de Nintendo DS-game die de wereld kennis liet maken met een heel nieuw spelgenre. Je kunt de game nu gratis downloaden op de Wii U. Deze actie loopt tot 10 juli, 23:59 uur (CET).

    Als je je Wii U zó hebt ingesteld dat er automatisch software wordt gedownload, dan hoef je helemaal niks te doen om deze game te krijgen. Je ontvangt hem dan automatisch! Als je bovendien de nieuwste systeemupdate hebt, en ervoor hebt gekozen om automatisch berichten te ontvangen op je Wii U GamePad, dan krijg je vanzelf een bericht zodra je met de game kunt beginnen. Uiteraard kun je de game ook gratis downloaden in de Nintendo eShop, maar denk eraan dat de actie maar tot 10 juli, 23:59 (CET) loopt, dus wacht niet te lang!

    Deze Virtual Console-game is niet de enige titel die Wii U-bezitters gratis kunnen downloaden. Dankzij onze speciale bonusgame-actie voor Mario Kart 8 heb je recht op een gratis downloadcode voor een fantastische Wii U-game! Om hiervoor in aanmerking te komen moet je jouw exemplaar van Mario Kart 8 registreren bij Club Nintendo tussen 30 mei, 10:00 uur (CET) en 31 juli, 23:59 uur (CET). Kijk voor meer informatie op de website voor de bonusgame-actie voor Mario Kart 8.