• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe een warm-up en stippel je tactieken uit op de officiële website voor Nintendo Pocket Football Club!


    25-03-2014

    Trek je beste pak aan en leid je eigen voetbalteam in Nintendo Pocket Football Club voor de Nintendo 3DS, dat vanaf 17 april exclusief verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. Neem alvast een voorproefje op de wedstrijden en begin je winnende strategieën te plannen door een bezoekje te brengen aan de officiële website voor Nintendo Pocket Football Club!

    In Nintendo Pocket Football Club ben je de manager van je eigen voetbalclub. Je begint onderaan, en het is jouw taak om je team van minuscule spelers van de lagere divisies naar het wereldkampioenschap te leiden. Train je spelers goed en kies je tactieken met beleid om je team naar de overwininning te voeren. En als je eenmaal voldoende vertrouwen hebt in je eigen vermogen, kun je het in multiplayer-wedstrijden opnemen tegen andere managers!

    Als manager heb je de volledige controle over de tactieken van je team. Wijzig formaties, wissel spelers en verander je strategie halverwege de wedstrijd als het spel niet naar wens verloopt. Tussen de wedstrijden door kun je de technieken van je spelers verbeteren met trainingskaarten, die je tijdens elke wedstrijd kunt verdienen. Houd de transfermarkt in de gaten om nieuwe spelers te contracteren en pas je club volledig naar eigen wens aan – van de clubkleuren en het logo tot de namen van de individuele spelers.

    Bezoek de officiële website voor Nintendo Pocket Football Club voor een tour door de spelwereld, een eerste blik op de multiplayer-mogelijkheden en een kijkje naar de cupwedstrijden die je te wachten staan! Tegen de tijd dat het spel wordt uitgebracht, zullen we de website aanvullen met nog veel meer informatie, inclusief toernooischema's en de beste tips om direct aan de slag te gaan. Houd de site dus goed in de gaten!

    Nintendo Pocket Football Club kan vanaf 17 april worden gedownload in de Nintendo eShop. Alleen voor Nintendo 3DS.