Word kampioen in Mario Kart 8 op de Wii U met de Mario Kart 8 Limited Edition-softwarebundel


06-03-2014

6 maart 2014 - De beste coureurs van het Paddenstoelenrijk hebben hun startposities alvast ingenomen in afwachting van het startschot op 30 mei: de dag dat Mario Kart 8 uitkomt voor de Wii U.Vandaag kondigt Nintendo de Mario Kart 8 Limited Edition-softwarebundel aan en een Super Mario Kart-actie in de Nintendo eShop die vanaf 27 maart van start gaat. Of je nu wel of niet het verschil weet tussen een Blooper en een Bullet Bill, maak je alvast klaar voor een nieuwe race-ervaring.

Iedere Mario Kart-fan die weleens een Spiny-schild heeft gebruikt of er een tegen zich aan heeft gekregen, weet hoe belangrijk ze voor het raceverloop kunnen zijn. Daarom zit er, als aandenken aan deze goede en minder goede tijden, naast Mario Kart 8 een Spiny-schild collector's item op een zwart en transparant voetje in de Mario Kart 8 Limited Edition-bundel. De Mario Kart 8 Limited Edition komt op 30 mei uit in een unieke bundel, zolang de voorraad strekt. Ook het verwoestende Spiny-schild keert op 30 mei terug naar de Mario Kart-serie, om daar in z'n natuurlijke omgeving weer links en rechts coureurs van hun podiumplaatsen te stoten.

CI16_WiiU_MarioKart8_LimitedEdition_nlNL.png

Ondertussen kunnen fans die hun kartvaardigheden scherp willen houden tot 30 mei alvast oefenen met de Super Nintendo-klassieker Super Mario Kart*, die op 27 maart uitkomt voor Virtual Console op de Wii U en verkrijgbaar is in de Nintendo eShop**. Als onderdeel van een actie om het bestaan van deze legendarische titel én Mario Kart 8 te vieren, krijgen fans die Super Mario Kart voor 30 juni 2014 kopen, een korting van € 7,99 bij aanschaf van Mario Kart 8 indien ze deze titel tussen 30 mei en 30 juni 2014 aanschaffen in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem.

Circuits die de zwaartekracht tarten en zowel oude als nieuwe coureurs uit het Paddenstoelenrijk komen op 30 mei bijeen voor de lancering van Mario Kart 8 op de Wii U.

*Dit is de Amerikaanse versie van het spel die wordt weergegeven in 60hz. Prijs: € 7,99.

**Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, is er mogelijk een extra opslagmedium benodigd om dit spel te downloaden in de Nintendo eShop.