Tomodachi Life: Welcome Version bij elke volledige versie van Tomodachi Life!


21-05-2014

21 mei 2014 – Nintendo maakt bekend dat elke volledige versie van Tomodachi Life, dat op 6 juni exclusief voor de Nintendo 3DS en 2DS verschijnt, wordt geleverd met twee gratis downloadcodes* voor de Tomodachi Life: Welcome Version in de Nintendo eShop. De Tomodachi Life: Welcome Version biedt spelers de kans om een deel van Tomodachi Life te delen met vrienden of gezinsleden die een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem hebben. Twee gelukkige vrienden of gezinsleden kunnen zelf Mii-personages maken met hun eigen unieke stemmen en karakters. Wanneer deze Mii-personages zijn verhuisd naar het eiland, beginnen ze op elkaar te reageren, en kunnen spelers proberen hun problemen op te lossen. Wanneer de Tomodachi Life: Welcome Version is voltooid, kunnen spelers toegang krijgen tot een zeldzaam pandakostuum, dat ze kunnen dragen in de volledige versie van het spel, die te koop is in de winkel en de Nintendo eShop**.

Met Tomodachi Life kun je je eigen Mii-personages maken om daarmee je eigen eiland te bevolken. Je kunt Mii-personages maken van werkelijk iedereen die je kent, zoals je vrienden, ouders, leraren of wie dan ook! De Mii-personages die je kent van de Wii, Wii U, Nintendo 3DS en Nintendo 2DS worden in Tomodachi Life als nooit eerder tot leven gewekt: ze kunnen praten en zingen en hebben elk hun eigen persoonlijkheid. Kijk hoe Mii-personages van de belangrijke personen in je leven zich gedragen in verrassende situaties en word de regisseur van hun leven in je eigen soapprogramma. Luister naar hun gedachten, geef ze eten en cadeaus, en probeer hun problemen op te lossen om je gemeenschap steeds gelukkiger te maken en nieuwe verrassingen vrij te spelen. Je kunt alle maffe momenten vangen in schermafbeeldingen die je via de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware kunt plaatsen op sociale netwerken om ze te delen met je echte vrienden en familie, zodat iedereen kan zien wat er op je eiland gebeurt. Er valt heel wat te beleven in Tomodachi Life. Jouw vrienden. Jouw verhalen. Jouw leven.

Elke volledige versie van Tomodachi Life* wordt geleverd met twee downloadcodes voor de Tomodachi Life: Welcome Version, die twee van je vrienden kunnen gebruiken om deze proefversie in de Nintendo eShop gratis te downloaden op hun Nintendo 3DS- of 2DS-systemen. Met de Tomodachi Life: Welcome Version kunnen je vrienden Tomodachi Life uitproberen, waarbij ze drie Mii-personages kunnen maken, en kunnen experimenteren met de nieuwe instellingen voor stemmen en persoonlijkheden. Vervolgens kunnen ze de gameplay ontdekken door bijvoorbeeld Mii-personages eten te geven, ze te verblijden met cadeaus zoals een nieuw interieur of nieuwe kleding, of ze laten optreden met een band.

Als je vrienden na het voltooien van de Tomodachi Life: Welcome Version de smaak van Tomodachi Life te pakken hebben, kunnen ze zonder hun spelvoortgang te verliezen alle bewoners van hun nieuwe eiland verhuizen naar de volledige versie van het spel, die te koop is in de winkels en de Nintendo eShop***. Daarnaast kunnen spelers die de Tomodachi Life: Welcome Version hebben uitgespeeld, een zeldzaam pandakostuum vrijspelen in één van de acht beschikbare kleuren. Hiermee kunnen ze hun Mii-personages aankleden in zowel de proefversie als de volledige versie.

Proef van het eilandleven in de Tomodachi Life: Welcome Version. Je ontvangt twee gratis downloadcodes voor deze proefversie bij elke volledige versie van Tomodachi Life, dat vanaf 6 juni 2014 in Europa verkrijgbaar is voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop.

Voor meer informatie:

Nintendo 3DS (NL) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/nintendonederland

Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

* De downloadcode vind je: (i) in de verpakking van de winkelversie, (ii) in het beeldscherm na de aanschaf van de downloadbare versie van Tomodachi Life in de Nintendo eShop op het Nintendo 3DS- en 2DS-systeem, en op het transactiebewijs in de Nintendo eShop. Om de downloadcode te gebruiken is een breedbandverbinding met internet vereist. Ook moet je akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. De downloadcode kan alleen worden gebruikt in landen waar betaalde content wordt aangeboden in de Nintendo eShop. Elke downloadcode kan slechts één keer worden gebruikt, en de content kan alleen worden gespeeld op het systeem waarop deze is gedownload.

** Gebruikers van de Tomodachi Life: Welcome Version moeten het volledige spel (te koop in de winkels en de Nintendo eShop) bezitten om het pandakostuum te kunnen uitwisselen met andere spelers. De speler die de downloadcode voor Tomodachi Life: Welcome Version aan een andere speler heeft gegeven, ontvangt het pandakostuum niet automatisch. Het pandakostuum kan ook in de volledige versie worden vrijgespeeld.

***De Tomodachi Life: Welcome Version kan meer dan eens uitgespeeld worden, maar daarbij wordt steeds het vorige bestand overschreven. Alleen het laatst opgeslagen bestand kan worden overgedragen naar de volledige versie van het spel.