• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een schat aan unieke en tot de verbeelding sprekende games die je alleen vindt in de Nintendo eShop


    01-12-2014

    Het wordt steeds vroeger donker, maar de spellen in de Nintendo eShop schijnen helderder dan ooit. Of je nu speelt op een Wii U of Nintendo 2DS en 3DS, de Nintendo eShop is volgepakt met titels die je nergens anders vindt.

    Of je nu op zoek bent naar een ontspannend puzzelspel om je busreizen mee te veraangenamen, een grootschalige platformer die al je vaardigheden beproeft, of een RPG om de lange winteravonden mee door te brengen, er is altijd wel iets voor je te vinden. Bekijk de hoogtepunten hieronder, en bezoek onze Nintendo eShop-website om nog meer spellen te ontdekken.

    Prachtig ogende platformers

    TM_WiiUDS_ShovelKnight.jpg

    Shovel Knight (Wii U & Nintendo 3DS)

    Neem de rol aan van de kleine krijger die leeft volgens de code van Shovelry: vecht zonder genade, schep tot je een ons weegt! Met je ShovelBlade reken je af met vijanden in dit 2D retro-avontuur met 8-bit beelden en een chiptune soundtrack.

    Ontdek Shovel Knight op de Wii U

    Ontdek Shovel Knight op de Nintendo 3DS

    The Swapper (Wii U)

    Wat als iemand jouw gedachten beter kent dan jezelf? The Swapper speelt tegen het decor van een afgezonderde, sfeervolle sci-fi-wereld. Daar kan de spelers een experimenteel apparaat gebruiken om klonen van zichzelf te maken, waarbij de complete persoonlijkheid naar de nieuwe lichamen wordt overgezet. Een even unieke als handige manier om de uitdagende omgevingen te overwinnen.

    Ontdek meer

    Ontspannende puzzelervaringen

    PICROSS e5 (Nintendo 3DS)

    Voltooi meer dan 150 gloednieuwe, heerlijk bevredigende "kruiswoordpuzzels-met-plaatjes" in dit vijfde deel van de PICROSS e-serie. De regels zijn eenvoudig en snel te leren: iedereen kan dit!

    Ontdek meer

    Tengami (Wii U)

    Tengami is het absolute tegendeel van een spectaculaire actiegame, en vormt een rustgevende mix van ontspanning en harmonie. Deze game is perfect als je ervan houdt om tot diep in de nacht te puzzelen, en is net zo ontspannend als een kop Japanse thee. Laat je meeslepen door de rustgevende geheimzinnigheid en de verrassende visuele stijl. Omdat de hele game is opgezet als een uitklapboek, roept Tengami waarschijnlijk jeugdherinneringen bij je op.

    Verken Tengami

    Meeslepende role-playing games

    Shin Megami Tensei IV (Nintendo 3DS)

    Als samoerai is het jouw taak om het rijk te beschermen. Zoek je eigen weg in een avontuur waarin je je thuisland, het oostelijke koninkrijk Mikado, achter je laat. Bestrijd demonen die de hoofdstad bedreigen, red de hongerige en door oorlog geteisterde bevolking, en ontdek de ware geschiedenis van je land!

    Ontdek meer

    Child of Light (Wii U)

    Wanneer Aurora, een jonge Oostenrijkse prinses uit 1895, wakker wordt in het dromerige land Lemuria ontdekt zij al snel dat zij alleen kan terugkeren naar de echte wereld via de magische spiegel. Maar deze spiegel hangt helaas in de troonzaal van de Queen of the Night. Zij is een slechte koningin die de drie lichtbronnen van Lemuria heeft verstopt.

    Bekijk een filmpje

    Er valt zelfs nog meer te beleven in de Nintendo eShop: de PIKMIN Short Movies zetten de wonderlijke wezentjes in een heel nieuw licht, terwijl jongere fans ongetwijfeld zullen genieten van de Kat-Mario-show*: een poppenshow vol leuke feitjes, tips en quizvragen!

    Club Nintendo-leden die op de hoogte willen blijven van Nintendo eShop-nieuws en -spellen kunnen zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief met hoogtepunten uit de Nintendo eShop. Als je dit wilt doen, moet je eerst inloggen bij Club Nintendo. Ga dan naar Mijn persoonlijke gegevens, en meld je aan voor de Nintendo-nieuwsbrief. Verder hoef je niets te doen!

    Bekijk de trailer hieronder om meer hartverwarmende hoogtepunten voor komende winter te bekijken, en vergeet niet om de Nintendo eShop-website te bezoeken en meer te ontdekken.


    * Om video's te bekijken heb je een internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Mogelijk moet je ook een Nintendo Network ID maken of koppelen.