Ontvang een gratis soundtrack-cd en download Mewtwo met de Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.!


20-11-2014

Dit is de meest smashtastische tijd van het jaar! Tot nu toe hebben Europese fans Super Smash Bros. for Nintendo 3DS kunnen spelen, en ze staan nu te trappelen om volgende week in HD te kunnen vechten in Super Smash Bros. for Wii U. Deze twee games vormen een gouden combinatie, en dankzij onze Club Nintendo-actie voor Super Smash Bros. zijn er nog meer redenen om deze twee vechtgames aan te schaffen!

Als je in Europa zowel Super Smash Bros. for Wii U als Super Smash Bros. for Nintendo 3DS registreert bij Club Nintendo vóór 20 januari 2015, 23:59 uur, dan heb je recht op twee speciale beloningen: de exclusieve dubbel-cd Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection en de extra vechter Mewtwo als gratis download!

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection: deze set bestaat uit twee cd's met in totaal 72 geweldige nummers uit de Nintendo 3DS- en Wii U-versie van de game. Dit muzikale spektakel is alleen verkrijgbaar via deze actie voor fans die hun versies vóór 20 januari 2015, 23:59 uur registreren. Deelnemers die in aanmerking komen, kunnen hun beloning aanvragen op de Club Nintendo-website tussen 28 november 2014, 10:00 uur en 27 januari 2015, 23:59 uur. De cd's worden verstuurd in het eerste kwartaal van 2015.

Mewtwo als extra vechter: deelnemers die beide games registreren vóór 31 maart 2015, 23:59 uur, kunnen het aantal beschikbare vechters uitbreiden door de ijzervreter Mewtwo gratis te downloaden. Deelnemers krijgen dan twee downloadcodes: een voor de Wii U en een voor de Nintendo 3DS. Deze codes moeten worden aangevraagd op de Club Nintendo-website tussen 28 november 2014, 10:00 uur en 7 april 2015, 23:59 uur. De gratis downloadcodes voor Mewtwo worden vanaf het voorjaar van 2015 verdeeld. Deze vechter kan in de toekomst als aanvullende content worden gekocht. Je kunt de downloadcodes binnen een maand na ontvangst gebruiken.

Ga voor de volledige algemene voorwaarden naar onze website voor de Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is nu verkrijgbaar in de winkel of als downloadversie in de Nintendo eShop. Daar kun je ook een gratis demo downloaden. Super Smash Bros. for Wii U is in Europa vanaf 28 november verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop. Je kunt deze game vooraf bestellen in de Nintendo eShop. Het grootste deel van de gegevens van deze game wordt dan alvast geïnstalleerd op het Wii U-systeem van de koper. Op 28 november wordt om middernacht, zodra de game wordt uitgebracht, de rest van de gegevens geïnstalleerd.

Meer informatie:

Super Smash Bros. op Facebook

https://www.facebook.com/SmashBrosNL

Nintendo of Europe op Twitter

https://twitter.com/nintendoeurope

Nintendo Nederland op Twitter

https://twitter.com/nintendonl

Wii U (NL) op Facebook

http://facebook.com/WiiUNederland

Nintendo Nederland op YouTube

http://www.youtube.com/user/nintendonederland