• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-aanbieding: Donkey Kong Country-weken


    16-10-2014

    Als je een fan bent van klassieke Nintendo-games, dan ben je bij de Nintendo eShop op de Wii U en de Nintendo 3DS aan het juiste adres. Daar vind je tal van oude avonturen van Mario, Link, Samus en vele anderen. Deze week hebben we nog meer pret in de aanbieding, want Donkey en Diddy Kong slingeren naar de Wii U en de Nintendo 3DS.

    De komende weken zal de oorspronkelijke Donkey Kong Country-trilogie uitkomen in de Nintendo eShop op de Wii U, en zal de Donkey Kong Land-trilogie voor handheld-systemen worden uitgebracht in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS. Deze klassiekers alleen al zijn lachen, gieren, brullen, maar we hebben nog meer achter de hand! Tijdens de Donkey Kong Country-weken kun je namelijk ook geld besparen op de nieuwste avonturen van DK en Diddy!

    Vanaf 16 oktober 2014, 15:00 uur tot 6 november 2014, 23:59 uur, krijg je in de Nintendo eShop op de Wii U 33% korting op Donkey Kong Country: Tropical Freeze, als je eerder al een van deze games hebt gedownload op dezelfde Wii U:

    Donkey Kong Country

    Release op 16 oktober

    DK en Diddy zijn op een zoektocht naar hun gestolen lading bananen. Baan je een weg door meer dan 30 uitdagende levels, neem plaats op de rug van je dierenvriendjes en houd je goed vast tijdens de dollemansritten in mijnwagens. Gaan met die banaan!

    Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest

    Release op 23 oktober

    Dit vervolg op de hit Donkey Kong Country staat in het teken van piraten! Loods Diddy en Dixie Kong door acht woeste werelden vol dolkomische actie over Crocodile Isle. Pas wel op, want het wemelt er van de Kremlings.

    Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!

    Release op 30 oktober

    In het laatste deel van de klassieke Donkey Kong Country-trilogie bestuur je Dixie en Kiddy. Gebruik hun unieke vaardigheden om verraderlijk terrein te doorkruisen, ga op zoek naar zeldzame Banana Birds en neem het op tegen KAOS, de nieuwe baas van de Kremlings.

    In dezelfde periode, van 16 oktober 2014, 15:00 uur tot 6 november 2014, 23:59 uur, krijg je in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS 33% korting op Donkey Kong Country Returns 3D. Daarvoor moet je wel eerst een van de volgende games op hetzelfde Nintendo 3DS-systeem downloaden met een Nintendo Network ID:

    Donkey Kong Land

    Release op 16 oktober

    Neem het op tegen vliegende varkens, geduchte Zingers en de Kremlings-reptielen tijdens je trektocht door een piratenschip, een ongelooflijke onderwatertempel, gevaarlijke sneeuw en in de lucht.

    Donkey Kong Land 2

    Release op 23 oktober

    Donkey Kong is ontvoerd door de kwaadaardige King K. Rool, die DK's volledige bananenvoorraad als losgeld eist! Diddy Kong voelt er echter niks voor om de kostbare bananen op te geven, dus hij en Dixie Kong trekken er samen op uit om hun vriend te redden.

    Donkey Kong Land III

    Release op 30 oktober

    Kruip in de huid van Dixie of Kiddy in 36 levels vol platformactie en avontuur. Op de zoektocht naar de waarheid achter de Lost World krijg je hulp van je vrienden, zoals de spin Squitter, de papegaai Squawks, de olifant Ellie en de zwaardvis Enguarde.

    Ziezo! Het is een fluitje van een cent om geld te besparen op de nieuwste avonturen van DK en Diddy! Op onze Nintendo eShop-website vind je meer informatie over de games die je kunt dowloaden voor de Nintendo 2DS en 3DS, en de Wii U.