Pokémon downloads


08-10-2014

De komende periode zullen er een aantal Pokémon-downloads worden aangeboden. Wil je geen Pokémon missen? Lees dan hier waar en wanneer je in het bezit kunt komen van een unieke downloadcode.

Shiny Gengar en/of Diancie voor Pokémon X en Y ontvang je op de volgende manier:

Shiny Gengar

Kom op 11 en 12 oktober naar Firstlook in de Jaarbeurs Utrecht of tussen 15 oktober en 5 november naar de Najaarstour, waar flyers uitgedeeld zullen worden met een unieke eShop-code. Deze code kun je vanaf 15 oktober activeren in jouw exemplaar van Pokémon X of Pokémon Y.

Diancie

Update 13 november 2014: de deelnemende winkels, Bart Smit en Intertoys, hebben inmiddels laten weten dat, wegens grote populariteit, de beschikbare codes om Diancie te bemachtigen allemaal vergeven zijn.

Klik hier voor meer informatie over Pokémon X en Pokémon Y.

SPECIAL DEMO VERSION

De Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire Special Demo Version zal ook verspreid worden via unieke eShop-codes.

Hoe kom je in het bezit van een code?

Kom op 11 en 12 oktober naar Firstlook in de Jaarbeurs Utrecht of naar de Najaarstour, waar flyers uitgedeeld worden met een unieke eShop-code.

Vanaf 15 oktober is de code voor de Special Demo Version van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire ook digitaal te verkrijgen. Deze digitale code is uitsluitend in de winkels van Game Mania te ontvangen! Met de code kun je de Special Demo Version in de Nintendo eShop downloaden. Op iedere locatie geldt dat de codes beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Neem dus je Nintendo 2DS of 3DS mee naar de dichtstbijzijnde Game Mania en download de code voor deze demo.

Klik hier voor meer informatie over Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire.

Klik hier voor de locaties van de Najaarstour.

LET OP: Op iedere locatie geldt dat de codes beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.