• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Razendsnelle retro-uitdagingen in Ultimate NES Remix, dat op 7 november uitkomt voor de Nintendo 3DS


    20-10-2014

    20 oktober 2014 – Razendsnelle retro-uitdagingen uit zestien van de beste NES-titels komen samen in één knallend actiespel. Ultimate NES Remix is vanaf 7 november verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen, in winkels en de Nintendo eShop.

    Ultimate NES Remix is een mengelmoes van klassieke Nintendo-spellen die op verrassende manieren zijn aangepast voor kortdurende, onder tijdsdruk te voltooien uitdagingen. Ultimate NES Remix is een compilatie van titels uit NES Remix en NES Remix 2, die beide verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop op de Wii U, met uitdagingen uit de volgende spellen:

    Balloon Fight, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Dr. Mario, Excitebike, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Mario Bros., Metroid, Punch-Out!!, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Super Mario Bros.: The Lost Levels, The Legend of Zelda, en Zelda II – The Adventure of Link.

    Zelfs de meest ervaren spelers zullen hun handen vol hebben aan de vele snelle uitdagingen, van de strijd met Ridley uit Metroid tot de ongebruikelijke opdracht om Prinses Peach zichzelf te laten redden, en de Championship Mode, een serie op score gebaseerde uitdagingen uit Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3 en Dr. Mario. Spelers die hun platformvaardigheden eens zwaar op de proef willen stellen, zitten goed in de unieke nieuwe spelstand Speed Mario Bros., een volledige, versnelde versie van Super Mario Bros., waarin spelers supersnel moeten denken en handelen om de vlaggenmast aan het eind van elk level te bereiken. De spelers die drie sterren hebben gehaald in alle uitdagingen, worden beloond met Famicom Remix, de Japanse versie van NES Remix, waarin ze de spellen op heel nieuwe manieren kunnen ervaren.

    Spelers die hun prestaties graag met de wereld willen delen, kunnen hun scores voor elke uitdaging en spelstand van Ultimate NES Remix toevoegen aan online-klassementen, zodat ze kunnen zien hoe hun scores zich verhouden tot die van andere Europese spelers. Om te zien hoe de hoogst genoteerde spelers hun scores hebben gehaald, kun je bij de online-klassementen ook video’s van hun prestaties bekijken – een handige functie om de kunst af te kijken en je eigen scores te verbeteren!

    Test je vaardigheden in ouderwets spannende uitdagingen die op een moderne manier aan elkaar zijn gemixt in Ultimate NES Remix, vanaf 7 november verkrijgbaar in Europa.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl