• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Toadette gaat mee op avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker voor de Wii U, dat op 9 januari wordt uitgebracht


  10-10-2014

  10 oktober 2014 – Wie is er klaar voor het avontuur? Captain Toad in elk geval, maar hij is niet de enige die op avontuur gaat als Captain Toad: Treasure Tracker op 9 januari verschijnt voor de Wii U. Toadette, bekend van haar roze staartjes, zal namelijk óók als speelbaar personage verschijnen, in bepaalde delen van het spel.

  Abonneer je op op
  YouTube

  In tegenstelling tot traditionele videogamehelden, hebben Captain Toad en Toadette geen superkrachten. Deze kleine helden kunnen zelfs niet springen! Verder zijn ze doodsbang voor zo ongeveer alles wat ze tegenkomen, maar toch zetten ze hun avontuur stoutmoedig voort. Gewapend met een lamp en een flinke portie zelfvertrouwen moeten ze zich een weg banen door levels waarin het wemelt van de vijanden, zoals mijnbouwstadjes en Goomba-waterparken. Elk level zit vol puzzels en geheimen.

  De kleine helden zijn op zoek naar de ultieme schat: een felbegeerde krachtster. Aan het begin van hun avontuur gaat Wingo, een enorme, hebberige vogel, ervandoor met de enige krachtster die de twee avonturiers hebben. Erger nog, hij ontvoert zelfs Toadette! Help Captain Toad bij het terugvinden van de krachtster, bevrijd Toadette en laat Wingo uiteindelijk in het stof bijten. Op je tocht kom je meer dan 70 levels vol puzzels tegen, waarin je sterren en edelstenen moet verzamelen.

  Captain Toad en zijn puzzellevels verschenen voor het eerst in SUPER MARIO 3D WORLD voor de Wii U. De levels zijn zo populair bij de fans, dat Captain Toad en Toadette nu hun eigen game krijgen. Captain Toad: Treasure Tracker is een verrassende uitbreiding van het Nintendo-universum dat zich kenmerkt door bekende personages die nieuwe uitdagingen aangaan.

  De schattenjacht kan beginnen op 9 januari, want dan verschijnt Captain Toad: Treasure Tracker voor de Wii U. Ga naar de spelpagina van Captain Toad: Treasure Tracker om een schat aan afbeeldingen te bekijken.

  Meer informatie:

  Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl