• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Firstlook 2014


  Op 11 en 12 oktober a.s. vindt het grootste digital lifestyle & gaming evenement van Nederland weer plaats: Firstlook! We tonen je dit weekend een breed scala aan toptitels voor zowel Wii U als Nintendo 3DS.

  Line-up

  Dit najaar en in 2015 staan er tientallen releases voor de deur en de meeste zullen tijdens Firstlook speelbaar zijn. Lees hier welke games je onder andere kunt verwachten:

  Nintendo 3DS:

  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

  Monster Hunter 4

  Fantasy Life

  Sonic Boom: Shattered Crystal

  Wii U:

  Speelbaar van 10.00-14.00:

  Splatoon

  Speelbaar van 14.00-19.00:

  Super Smash Bros. for Wii U

  Bayonetta 2

  Sonic Boom: Rise of Lyric

  Yoshi's Woolly World

  Captain Toad: Treasure Tracker

  Kirby and the Rainbow Curse

  Mario Maker

  Pokémon download

  Pokémon-trainers opgelet! Tijdens Firstlook kun je een code ontvangen om Shiny Gengar met een megasteen te downloaden voor Pokémon X en Pokémon. Vraag ernaar bij ons promo-team!

  Er worden ook unieke codes verdeeld waarmee je de Special Demo Version van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire kunt downloaden. Deze Special Demo Version bevat spelmogelijkheden die je nergens anders kunt ervaren. In de loop van dit introducerende avontuur, is de kans groot dat je een bekende Pokémon ontmoet die via Mega Evolve naar een sterkere vorm kan veranderen.

  Super Smash Bros competitie!

  Tijdens Firstlook dagen we je uit in de ultieme vechtarena op zowel Nintendo 3DS als Wii U. Doe mee aan de Super Smash Bros. wedstrijd en maak kans op een finale-plaats op het hoofdpodium van Firstlook! De allerbeste vechter wint Super Smash Bros. for Wii U bij lancering! Kom tussen 10u en 16u langs op de Nintendo-stand om deel te nemen!

  Streetpass Zone

  In de Streetpass Zone ontmoet je andere Nintendo 3DS spelers om zoveel mogelijk Mii-personages te verzamelen of andere content uit te wisselen. Vergeet dus niet om je Nintendo 2DS/3DS mee te nemen!

  Er is dus veel te beleven op de Nintendo-stand tijdens Firstlook. Kom je ook?

  Ga voor meer informatie over Firstlook naar: www.firstlookevent.nl.

  LET OP: Firstlook 2014 is alleen toegankelijk voor personen van

  14 jaar en ouder.