• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Fantasy Life


    26-09-2014

    Maak je klaar voor een groots avontuur! Fantasy Life, de nieuwste game van LEVEL-5 voor de Nintendo 2DS en 3DS, is nu uit in Europa!

    Deze uitgebreide RPG speelt zich af in het kleurrijke koninkrijk Reveria. Daar heerste vrede totdat er vreemde stenen uit de lucht begonnen te vallen. Kun jij het geheim achter deze merkwaardige gebeurtenissen ontrafelen? Op je reis ontdek je alle uithoeken van deze grote, open wereld. Verken uitgestrekte grasvlaktes, bruisende steden, kristalwitte stranden, besneeuwde bergtoppen en helse vulkanen.

    In Reveria wordt je beroep ook wel je 'Life' genoemd, en je hebt de keuze uit twaalf verschillende soorten. Je kunt door het leven gaan als ridder, jager, kok, smid, alchemist en meer. Elk leven biedt andere vaardigheden, en je kunt van leven wisselen wanneer je wilt. Gebruik het ene leven om grondstoffen te verzamelen, een ander om wapens en gereedschappen te maken, en weer een ander om het gevecht aan te gaan. Als je vooruitgang boekt in het ene leven, dan kan dat je helpen in het andere: graaf naar erts als mijnwerker, maak er een wapen van als smid, en gebruik dat om te vechten als huurling. Er zijn talloze opdrachten en uitdagingen om te voltooien, waardoor je personage sterker wordt!

    De weg die je in je twaalf levens uitstippelt, zorgt ervoor dat je held zich op een unieke manier ontwikkelt, maar je kunt je uiterlijk en eigenschappen ook aanpassen met allerlei soorten uitrusting. Je kunt honderden voorwerpen maken en verzamelen, die je in sommige gevallen kunt gebruiken om je huizen in het hele rijk mee te versieren. Als je wilt, kun je huisdieren nemen die je op je avonturen vergezellen, maar wie het gezelschap van andere avonturiers verkiest, kan samen met vrienden op pad gaan. Je kunt Reveria met z'n drieën verkennen door verbinding te maken via het internet* of een lokaal draadloos netwerk. Bundel je krachten en gebruik je vaardigheden om elkaar te helpen!

    Ontdek een bruisende, kleurrijke wereld vol avontuur op de Nintendo 2DS of 3DS. Lees meer op onze officiële Fantasy Life-website!

    Fantasy Life is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.

    *Tijdens het spelen is een internetverbinding vereist. Je moet een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Let op: spelers die het uitbreidingspakket Origin Island hebben gekocht, kunnen in de multiplayerstand geen verbinding maken met spelers die het pakket niet hebben gekocht. Je kunt dan alleen verbinding maken met andere eigenaars van het uitbreidingspakket. Het uitbreidingspakket moet na aanschaf in het spel worden geactiveerd en dat kan alleen als het hoofdverhaal voltooid is. Lees meer op de officiële Fantasy Life-website.