• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek de gloednieuwe game van LEVEL-5 op onze officiële Fantasy Life-website


    19-09-2014

    Fantasy Life is een epische RPG voor de Nintendo 2DS en 3DS die op 26 september wordt uitgebracht. Je leest er alles over op onze oogstrelende, nieuwe Fantasy Life-website!

    LEVEL-5, de ontwikkelaar van de Professor Layton- en Inazuma Eleven-games, brengt Fantasy Life naar de Nintendo 2DS en 3DS. Deze RPG biedt oneindig veel avontuur, talloze unieke voorwerpen om te verzamelen, en een uitgebreid systeem waarmee je je held naar hartenlust kunt aanpassen.

    Het rijk Reveria is een open wereld die bruist van het leven. In dit rijk kun je kiezen uit 12 verschillende beroepen of levensklasses, die elk hun eigen speciale vaardigheden en uitrusting hebben. Je kunt tussen levensklasses wisselen zo vaak je wilt, en de vaardigheden in het ene leven gebruiken om verder te komen in het andere. Graaf naar kostbare metalen als Miner (mijnwerker), smeed ze tot een machtig zwaard als Blacksmith (smid) en gebruik dat om op heldhaftige wijze vijanden te verslaan als Paladin (paladijn). Naarmate je Reveria verder ontdekt, voltooi je Quests en Challenges waardoor je sterker wordt. Misschien red je zelfs de wereld wel!

    Op avontuur gaan is nóg leuker als je vrienden aan je zijde hebt. In Fantasy Life zijn er verschillende mogelijkheden om verbinding te maken met anderen. Je kunt online of via een lokale, draadloze verbinding met z'n drieën spelen, je kunt je makkers aanmoedigen via de spelstand Link Mode, of je kunt gegevens uitwisselen met andere spelers via StreetPass, zodat ze in jouw wereld verschijnen.

    Dankzij de cartooneske visuele stijl en de soundtrack van de beroemde componist Nobuo Uematsu is Fantasy Life een genot om naar te kijken en te luisteren. Op onze officiële Fantasy Life-website kun je een voorproefje krijgen. Daar vind je ook meer informatie over onder meer de twaalf levensklasses en het rijk Reveria.

    Fantasy Life wordt op 26 september uitgebracht voor de Nintendo 2DS en 3DS. Je vindt de game in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop.


    *Tijdens het spelen is een internetverbinding vereist. Je moet een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Let op: spelers die het uitbreidingspakket Origin Island hebben gekocht, kunnen in de multiplayerstand geen verbinding maken met spelers die het pakket niet hebben gekocht. Je kunt dan alleen verbinding maken met andere eigenaars van het uitbreidingspakket. Het uitbreidingspakket moet na aanschaf in het spel worden geactiveerd en dat kan alleen als het hoofdverhaal voltooid is. Lees meer op de officiële Fantasy Life-website.