• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Er is een nieuwe manier om in te loggen op de Nintendo-website!


    06-08-2015

    Je kunt inloggen op de Nintendo-website met je Club Nintendo-account of met je Nintendo Network ID, als de twee aan elkaar zijn gekoppeld.

    Het is heel gemakkelijk om je Club Nintendo-account te koppelen aan je Nintendo Network ID. Als je dat doet:

    • krijg je 750 sterren, die je kunt inruilen voor artikelen in de sterrencatalogus van Club Nintendo! Je kunt kiezen uit artikelen zoals downloadcodes voor games (die je soms al kunt krijgen voor slechts 600 sterren), soundtrack-cd's en nog veel meer;
    • log je ook in bij Club Nintendo als je inlogt met je Nintendo Network ID, en andersom.

    Log in met je Club Nintendo-account en volg de instructies op het scherm om je Nintendo Network ID te koppelen aan je Club Nintendo-account. Als je geen Nintendo Network ID hebt, maar als je na 30 september op de hoogte wilt blijven van Nintendo-nieuws* over onder meer het nieuwe ledenprogramma, dan kun je ervoor kiezen om nieuws te blijven ontvangen.

    Opmerking: Als je je Nintendo eShop account al gekoppeld hebt aan je Club Nintendo account op je console, dan kun je alsnog meedoen aan deze actie, door in te loggen op je Club Nintendo account op de website en de instructies op het scherm te volgen.

    *Als je je aanmeldt, ontvang je nieuws op het e-mailadres dat aan je Club Nintendo-account is gekoppeld. Als je het nieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen, kun je een ander e-mailadres invoeren in de accountinstellingen in Club Nintendo.