• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • De beste wensen van Satoru Shibata!


  21-12-2015

  Hallo allemaal!

  Ik ben Satoru Shibata van Nintendo of Europe.

  Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steun die Nintendo dit jaar van jullie heeft gekregen.

  Door het overlijden van meneer Iwata in juli was dit een moeilijk jaar voor ons als bedrijf en voor mij persoonlijk. Meneer Iwata stond niet alleen aan het hoofd van Nintendo, maar presenteerde samen met mij vele Nintendo Directs. Toen ik terugdacht aan al jullie steunbetuigingen, besefte ik opnieuw hoe geliefd hij was.

  Dit jaar hebben zich in Europa de nodige tragedies afgespeeld. Volgens sommigen is dit niet de tijd voor entertainment, maar volgens mij moeten wij er juist op dit moment alles aan doen om producten te maken die een glimlach toveren op ieders gezicht.

  Eerder dit jaar hebben we Splatoon en Yoshi’s Woolly World uitgebracht voor de Wii U. Daarna volgden onder andere Animal Crossing: Happy Home Designer en Nintendo presents New Style Boutique 2 - Fashion Forward voor de Nintendo 3DS, evenals Super Mario Maker voor de Wii U. Ik zie dat veel fans erg enthousiast zijn over deze games, dus ik denk dat we ons doel in veel gevallen hebben bereikt.

  Dit jaar heb ik verschillende game-evenementen bezocht, zoals de Japan Expo en Paris Games Week in Frankrijk, gamescom in Duitsland, EGX in het Verenigd Koninkrijk, de Milan Games Week in Italië en IgroMir in Rusland. Daar zag ik velen van jullie plezier beleven aan Nintendo-games. Ik kreeg vaak de vraag te horen wanneer de volgende Nintendo Direct zou worden uitgezonden, omdat iedereen daar erg naar uitkeek. Ik ben erg dankbaar voor jullie reacties.

  In een Nintendo Direct die we onlangs hebben uitgezonden, konden jullie al zien dat er volgend jaar verschillende leuke games voor Nintendo-fans worden uitgebracht. Hopelijk zullen die games jullie ook laten glimlachen.

  Ik hoop dat jullie allemaal veel gameplezier zullen hebben tijdens de feestdagen. Zelf kijk ik er erg naar uit om een paar unieke levels maken in Super Mario Maker en om mijn zangkunsten te laten horen met Wii Karaoke U!

  CMM_MrShibataChristmasMessage2015.jpg

  We zien elkaar weer in de komende Nintendo Directs!

  Fijne feestdagen en veel gameplezier!


  Satoru Shibata