• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo of Europe en Napster openen op 17 december een dienst op de Wii U waarmee je muziek kunt streamen


  16-12-2015

  16 december 2015 – Nintendo of Europe en Napster maken vandaag bekend dat ze samenwerken om Napster, de wereldberoemde streamingdienst voor muziek, toegankelijk te maken op Nintendo’s Wii U-systeem. Hiervoor wordt op 17 december een gratis downloadbare toepassing uitgebracht voor alle Europese Wii U-bezitters.

  Met meer dan 34 miljoen nummers is Napster een toonaangevende dienst voor digitale muziek, waar abonnees gebruik kunnen maken van een van de meest volledige online muziekcollecties. Wii U-bezitters met een Napster Unlimited-abonnement hebben op hun Wii U toegang tot de volledige dienst van Napster. Met het touchscreen van de Wii U GamePad kunnen ze eenvoudig nummers, albums of artiesten zoeken, of filteren op genre, topalbums, nummers en artiesten. Zo kunnen muziekfanaten de nieuwste releases ontdekken en beluisteren.

  Het touchscreen van de Wii U GamePad kan ook worden gebruikt om naar honderden radiozenders te luisteren, die gesorteerd zijn op genre, artiest, thema of mood. Je kunt ook Napster Playlists beluisteren, die zijn samengesteld door de muziekexperts van Napster. Verder hebben Wii U-gebruikers toegang tot hun bibliotheek met favoriete nummers en persoonlijke afspeellijsten, die je kunt samenstellen in de Napster-app voor smartphones en tablets, of via de webdienst van Napster.

  Om toegang te krijgen tot Napster kunnen Wii U-bezitters de gratis applicatie downloaden in de Nintendo eShop. Zo kunnen Napster Unlimited-abonnees meteen muziek beluisteren. Wii U-gebruikers die nog geen abonnement hebben, kunnen de dienst 30 dagen uitproberen door zich op de Napster-website aan te melden voor de gratis proefversie.

  Meer informatie:

  Napster-website http://www.napster.com/wiiu

  Nintendo op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo

  Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiU

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

  Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

  Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

  Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope