• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • De demo van Monster Hunter 4 Ultimate is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS!


  05-02-2015

  Slijp je zwaard en trek je harnas aan in onze demo boordevol actie* van Monster Hunter 4 Ultimate voor de Nintendo 2DS en 3DS!

  In dit voorproefje voor het echte werk kun je met twee trouwe Palico's jacht maken op drie prooien: Great Jaggi, Tetsucabra of de angstaanjagende Gore Magala! Zoek de uitdaging die het beste bij je past. Online of via Local Play kun je zelfs met maximaal drie vrienden spelen!

  Neem het op tegen honderd bloeddorstige beesten, ontdek ongerepte gebieden, pas je jager aan en speel samen met anderen in Monster Hunter 4 Ultimate. Deze game belooft de spannendste jachtpartij aller tijden te worden!

  New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition

  Deze speciale New Nintendo 3DS XL-bundel is vanaf de release verkrijgbaar, en bestaat uit een New Nintendo 3DS XL en een exemplaar van Monster Hunter 4 Ultimate op een geheugenkaart van 4 GB. Met de nieuwe C-stick kun je de camera zeer nauwkeurig besturen, en dankzij een sensor die je hoofd volgt, kun je genieten van superstabiel 3D. Met deze functies vormt de New Nintendo 3DS XL de perfecte uitrusting voor alle jagers op groot wild!

  Kom meer te weten over de wezens waartegen je het moet opnemen, de duizenden wapens en pantsers die je kunt maken, en de online en lokale multiplayeropties op onze Monster Hunter 4 Ultimate-website!

  Monster Hunter 4 Ultimate is vanaf 13 februari verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.

  * Je moet een Nintendo Network ID koppelen om demo's te kunnen downloaden in de Nintendo eShop. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.