• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Belangrijke informatie over de stopzetting van Club Nintendo


    20-01-2015

    De eerste programma's waarmee Nintendo trouwe fans beloonde, waren VIP 24:7 en Club Member, die in mei 2002 van start gingen. In december 2007 gingen die twee samen verder onder de naam Club Nintendo. Door de jaren heen hebben spelers plezier gehad met de Game Boy Advance, Nintendo GameCube, Nintendo DS, Wii, Nintendo 3DS en Wii U, en met talloze games voor de verschillende systemen. We hebben ook feedback en meningen gekregen van zo'n zes miljoen Club Nintendo-leden uit heel Europa en Zuid-Afrika, en we hebben die informatie gebruikt om ons bedrijf vorm te geven.

    We werken hard aan een nieuw programma en bij wijze van speciale aanbieding kunnen gebruikers die zich in de beginperiode aanmelden voor het nieuwe programma, gratis Flipnote Studio 3D op hun Nintendo 3DS downloaden. Neem regelmatig een kijkje op de Nintendo-website om op de hoogte te blijven.

    Dit nieuwe ledenprogramma zal Club Nintendo vervangen, dus we zullen Club Nintendo stopzetten volgens het overzicht dat je hieronder ziet. Bedankt voor je loyaliteit.

    Alle sterren in je account vervallen op 30 september 2015, dus zorg dat je ze voor die datum inwisselt. In de sterrencatalogus vind je al een heleboel unieke en exclusieve artikelen, en we zullen er in de komende maanden nog meer aan toevoegen. Je hebt dus meer dan genoeg keuze als je je sterren voor 30 september 2015 inwisselt.

    Blijf op de hoogte van het nieuwe ledenprogramma, inclusief de dag waarop het van start gaat.

    Stopzetting Club Nintendo - Overzicht

    • 1 april 2015: vanaf deze dag stopt Nintendo geen productregistratiekaarten meer in de verpakking van in de winkel verkrijgbare games, dus je kunt die niet bij Club Nintendo registreren. Je kunt nog wel productregistratiekaarten vinden bij games die al vóór deze datum op voorraad waren.
    • 20 april 2015: op deze dag kun je geen digitale producten meer registreren, die je in de Nintendo eShop hebt gedownload. Na deze datum zullen producten die je in de Nintendo eShop hebt aangeschaft, niet langer verschijnen op de Club Nintendo-pagina met je geregistreerde games en systemen. Daarnaast zullen er niet langer enquêtes beschikbaar zijn voor downloadsoftware.
    • 30 september 2015: het Club Nintendo-programma wordt beëindigd. Vanaf deze dag kunnen zich bijvoorbeeld geen nieuwe leden meer aanmelden, kunnen geregistreerde leden niet langer inloggen, kun je geen sterren meer verdienen en kun je geen sterren meer inwisselen voor artikelen in de sterrencatalogus.

    New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL

    Deze nieuwe handheld-systemen, die op 13 februari 2015 worden uitgebracht, kun je niet bij Club Nintendo registreren. Tot 1 april 2015 vind je echter nog wel productregistratiekaarten voor de software in hardwarebundels, dus software die als bundel met hardware is uitgebracht, kun je nog tot 30 september 2015 registreren.

    Sterren

    Wissel vóór 30 september 2015 de sterren in je account in voor artikelen in de sterrencatalogus. Alle sterren die je op die dag nog niet hebt ingewisseld, zullen vervallen, dus zorg dat je ze zo snel mogelijk gebruikt. In de sterrencatalogus vind je al talloze unieke en exclusieve artikelen, en in de komende maanden zullen we er nog meer aan toevoegen. Je hebt dus meer dan genoeg keuze als je je sterren voor 30 september 2015 inwisselt.


    Ga naar Klantenservice voor de antwoorden op veelgestelde vragen.