• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Gratis demo voor Splatoon voor de Wii U beschikbaar op zondag 24 mei!


  18-05-2015

  18 mei 2015 – De volgende ronde voor de gratis Splatoon Global Testfire-demo gaat op zondag 24 mei om 00:00 uur van start! Misschien had je de eerste ronde gemist of kun je gewoon niet wachten om weer verder te knallen met je inktgeweren. Dit uurtje geeft je de kans om met andere Inklings om terreinwinst te strijden, als spetterende opwarmer voor de release van Splatoon op 29 mei.

  Als dit de eerste keer is dat je gaat deelnemen aan een Global Testfire-evenement, moet je niet vergeten om vooraf naar de Nintendo eShop op de Wii U te gaan om de gratis demo te downloaden*. Deze demo gaat één uur lang live op zondag 24 mei om 00:00 uur. Tijdens dat uur kun je genieten van 4-tegen-4 online Turf War-gevechten met spelers van over de hele wereld. Daarbij zijn dezelfde wapens beschikbaar als tijdens het vorige Global Testfire-evenement.

  Alle spelers die de demo hebben gedownload tijdens deze of de vorige ronde krijgen 10% korting op Splatoon in de Nintendo eShop.** Deze aanbieding geldt van 29 mei tot 4 juni.

  Splatoon is een spetterende, nieuwe game van Nintendo die de creatieve gameplay voor alle leeftijden waar Nintendo bekend om is, combineert met sensationele inktgevechten waarin spelers terreinwinst moeten boeken. Net zoals Mario Kart de manier veranderde waarop gezinsleden en vrienden samen racegames beleven, zo biedt Splatoon spelers van alle leeftijden en niveaus de kans om kennis te maken met actie-shooters.

  In de game kruipen spelers in de huid van Inklings: personages die je zelf kunt aanpassen en die met één druk op de knop in inktvissen veranderen. Na tegenstanders te hebben uitgeschakeld en een level met gekleurde inkt te hebben bedekt, kunnen spelers de gedaante van een inktvis aannemen en snel door hun eigen inkt zwemmen, of de inkt gebruiken om dekking te zoeken en zich voor vijanden te verstoppen.

  Ga voor meer informatie over Splatoon naar de website van de game en neem regelmatig een kijkje op de Facebook-pagina van Splatoon voor updates.

  *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Ook moet je een breedband-internetverbinding hebben. Verder moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

  **Prijs met korting: € 35,99; normale prijs: € 39,99 – Hiervoor moet je Splatoon Global Testfire hebben gedownload in de Nintendo eShop op dezelfde Wii U, voordat je Splatoon koopt.

  Meer informatie:

  Splatoon op Facebook http://www.facebook.com/splatoon

  Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

  Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl