• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Splatoon


  29-05-2015

  Ga knallen met kleuren! Verover terrein in de kleurrijke kliedergevechten van Splatoon, dat vandaag uitkomt, exclusief voor de Wii U. Strijd tegen spelers van over de hele wereld in spetterende 4-vs-4 online* multiplayergevechten, waarin teamwork en tactiek net zo belangrijk zijn als goed kunnen mikken.

  De 4-vs-4 Turf Wars staan garant voor spetterende online-gevechten. Het doel is simpel: verover zo veel mogelijk terrein door het de kleur van jouw team te geven! Bind de strijd aan met de Octarians in de singleplayerstand, of neem het op tegen een vriend in de lokale spelstand Battle Dojo voor één tegen één, waarin je zo veel mogelijk ballonnen kapot moet schieten.

  Splatoon oogst veel enthousiaste reacties:

  • Gamer.nl - "Elk level vernieuwt en verrast, keer op keer."
  • XGN.nl - "De meest unieke shooter in tijden"
  • 9lives.be - "Origineel!"

  Vandaag worden er ook drie amiibo uit de Splatoon-collectie uitgebracht: Inkling-meisje, Inkling-jongen en Inkling-inktvis, die je alleen aantreft bij de speciale editie van Splatoon. Als je deze amiibo in de game gebruikt, dan kun je speciale uitdagingen spelen, waarin je exclusieve uitrustingen voor je Inkling kunt verdienen!

  Speciale aanbieding

  Als je de Splatoon Global Testfire-demo hebt gespeeld, dan kun je korting krijgen op Splatoon, als je de game vóór 4 juni koopt in de Nintendo eShop!**

  Ga naar de officiële website voor Splatoon voor meer info over online spelstanden, unieke wapens, amiibo en nog veel meer, blijf op de hoogte van het onderzoek van het Lab voor Inktvisonderzoek op Facebook, en lees binnenkort hoe Splatoon begon met inkt spetterende, zwart-witte blokjes tofoe in Iwata Vraagt: Splatoon.

  Splatoon is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

  *Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Ook moet je een breedband-internetverbinding hebben. Verder moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

  **Prijs met korting: € 35,99; normale prijs: € 39,99 – Hiervoor moet je Splatoon Global Testfire hebben gedownload in de Nintendo eShop op dezelfde Wii U, voordat je Splatoon koopt.