• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack komt op 30 oktober uit in Europa


  07-10-2015

  7 oktober 2015 – Een nieuwe Wii U-hardwarebundel met daarin twee van Nintendo’s succesvolle multiplayergames, waarvan wereldwijd al miljoenen exemplaren zijn verkocht, wordt op 30 oktober in een beperkte oplage* in Europa uitgebracht. Deze bundel bevat een zwart Wii U Premium Pack**, de duizelingwekkende race-actie van Mario Kart 8 en het kleurrijke schietspel Splatoon. De bundel biedt daarmee de ideale combinatie voor iedereen die zoekt naar instant fun.

  In Mario Kart 8 trotseren coureurs de zwaartekracht door te racen tegen muren en langs plafonds over duizelingwekkende circuits. Er zijn 32 nieuwe banen en aangepaste klassieke circuits om over te racen, nieuwe voorwerpen om in het heetst van de strijd te gebruiken, en tal van manieren om tegen andere spelers te racen. Spelers in dezelfde kamer kunnen op een split-screen racen, terwijl online maar liefst twaalf spelers tegelijk tegen elkaar kunnen strijden***. Mario Kart 8 biedt eindeloos raceplezier voor spelers van alle leeftijden en elk niveau.

  Splatoon geeft een verfrissende nieuwe draai aan het shootergenre, met onlinegevechten*** waarin twee teams van vier spelers tegen elkaar strijden en moeten proberen zo veel mogelijk terrein met de eigen kleur inkt te bedekken. Als spelers hun tegenstanders en het level met inkt hebben volgekliederd, kunnen spelers in inktvissen veranderen en door hun eigen inkt zwemmen om sneller te bewegen, op moeilijk te bereiken plekken te komen of om zich te verstoppen voor hun vijanden.

  Het Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack, inclusief een vooraf geïnstalleerd exemplaar van Mario Kart 8 en een downloadcode voor Splatoon, is in Europa in beperkte oplage verkrijgbaar vanaf 30 oktober.

  *Beperkte aanbieding, verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

  **Het Wii U Premium Pack bevat: een Wii U-systeem (zwart); Wii U GamePad (zwart); 32 GB intern flash-geheugen, waarvan een gedeelte voor systeemgegevens is gereserveerd; Wii U GamePad-oplaadstation; Wii U GamePad-standaard; Wii U-systeemstandaard; Wii U-voeding; Wii U GamePad-voeding; Sensorbalk; HDMI-kabel (1,5 m).

  ***Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig.

  Meer informatie:

  Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

  Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

  Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

  Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope