• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Mario Tennis: Ultra Smash voor de Wii U biedt vanaf 20 november megaveel tennisplezier voor meerdere spelers


    22-10-2015

    22 oktober 2015Mario Tennis: Ultra Smash verschijnt op 20 november in Europa, exclusief voor de Wii U, en biedt gloednieuwe mogelijkheden op de tennisbaan, inclusief de mogelijkheid om samen te spelen met amiibo.* Compatibele amiibo-figuurtjes kunnen als je partner spelen in online dubbelspel, of aan je zijde strijden tegen de ijzersterke computergestuurde tegenstanders van het offline Knock-outtoernooi. Hoe meer wedstrijden je amiibo speelt, hoe meer ervaring dit figuurtje verdient, waardoor de eigenschappen van deze teamgenoot steeds verder verbeteren.

    Naast terugkerende personages als Luigi, Waluigi en Boo, verschijnen dit keer ook nieuwe gezichten, zoals dat van Rosalina, op de wonderlijke tennisbanen van het Paddenstoelenrijk. Naast standaardslagen als topspins, lobs en slices, kunnen personages nu ook de ultrasmash gebruiken om hoog op te springen en de bal met vernietigende kracht omlaag te slaan. Wanneer een speler de juiste slag maakt terwijl hij in een van de gekleurde gelukszones staat die af en toe verschijnen, volgt een snoeiharde rechte slag of verrassende slice om de speler aan de andere kant van het net mee te verrassen.

    Er zijn diverse spelvarianten waarin twee tot vier spelers samen een spannend potje tennis spelen, gebruikmakend van diverse controllers, inclusief de Wii U GamePad, Wii-afstandsbediening, Wii U-controller Pro en Traditionele Controller Pro. Dankzij een ruime keuze aan camerahoeken, hoeft niemand meer aan te komen met het excuus dat ze de bal niet goed konden zien. De tv en het GamePad-scherm kunnen beide zelfs een ander deel van de baan tonen, zodat elke speler een perfect zicht op de actie heeft.

    De diverse spelstanden nodigen uit tot steeds weer een nieuw, traditioneel of minder traditioneel, potje tennis:

    • Knock-outtoernooi: In deze stand voor één speler wachten je intense wedstrijden tegen steeds sterkere, computergestuurde tegenstanders. Als je tegenstander een maatje te groot lijkt, kun je een compatibele amiibo inzetten als dubbelspelpartner.
    • Megaduel: Als je personage een megapaddenstoel heeft gepakt, groeit hij tot gigantisch formaat om met extra kracht en groter bereik over de baan te heersen. Wanneer spelers aan beide kanten van het net tot reuzenformaat zijn gegroeid, kunnen de gekste dingen gebeuren!
    • Klassiek Tennis: Voor spelers die liever een meer traditioneel potje tennis spelen, biedt de spelstand Klassiek Tennis twee varianten. In de stand Standaard verschijnen geen megapaddenstoelen maar kunnen spelers wel geluksslagen maken, terwijl de stand Authentiek spelers laat genieten van tennis in zijn puurste vorm, dus zonder geluksslagen en power-ups.
    • Online multiplayerstand**: Strijd tegen onbekende spelers van over de hele wereld en verover de klassementen van de spelstanden Megaduel en Klassiek Tennis, of spring meteen in een vriendschappelijk potje tennis. Twee spelers kunnen op hetzelfde systeem samenspelen tegen online-tegenstanders, terwijl compatibele amiibo online ook als dubbelspelpartner kunnen functioneren.

    Om de release van Mario Tennis: Ultra Smash te vieren ontvangt iedereen die dit spel tijdens de eerste vier weken na de release release aanschaft, in de Nintendo eShop een downloadcode voor het Nintendo 64-spel Mario Tennis op de Virtual Console van de Wii U. Deze N64-titel markeert niet alleen het begin van Mario’s tenniscarrière, maar was ook de allereerste game waarin het personage Waluigi meedeed.

    Speel met en tegen vrienden en familie in je huiskamer, train een compatibele amiibo tot een sterke dubbelspelpartner en strijd tegen online-tegenstanders in Mario Tennis: Ultra Smash, vanaf 20 november verkrijgbaar voor de Wii U. Op dezelfde dag verschijnen ook twee kleurrijke nieuwe controllerdesigns – de Wii-afstandsbediening Plus Toad en Wii-afstandsbediening Plus Bowser. Wanneer je alvast wilt zien hoe de tennisacties eruitzien, kun je de Mario Tennis: Ultra Smash-trailer op YouTube bekijken.

    Abonneer je op op
    YouTube

    *Op dit moment zijn onder meer de volgende amiibo compatibel: Mario, Luigi, Peach, Bowser, Yoshi, Rosalina, Wario, Toad en Donkey Kong.

    **Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.