• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nieuwe software-update voor Super Mario Maker voor de Wii U voegt checkpoints halverwege levels toe, evenals nieuwe levels


  27-10-2015

  27 oktober 2015 – Op 5 november voegt een gratis software-update voor Super Mario Maker nieuwe content toe aan deze succesvolle Wii U-game, inclusief de mogelijkheid om checkpoints in levels te plaatsen, en extra levelwereldcategorieën met nieuwe levels van Nintendo en andere officiële makers. Er zijn nu meer dan 3,3 miljoen levels beschikbaar en deze nieuwe functies geven spelers nog meer mogelijkheden om verrassende levels te maken, delen en spelen.

  De toevoeging van checkpoints houdt in dat spelers nu één of twee checkpointvlaggen in hun levels kunnen plaatsen die de punten markeren waar spelers weer mogen beginnen als ze een leven hebben verloren. Ze hoeven daardoor niet langer helemaal opnieuw te beginnen. Spelers kunnen deze checkpoints toevoegen aan hun eerder gemaakte levels en deze opnieuw uploaden, of deze functie in geheel nieuwe levels gebruiken.

  Na de update kunnen spelers ook power-ups toevoegen die afhankelijk zijn van Mario’s status. Als je bijvoorbeeld een superpaddenstoel combineert met een vuurbloem en deze samen in een blok plaatst, dan zal kleine Mario een superpaddenstoel ontvangen en Super Mario een vuurbloem.

  De software-update voegt aan de online Levelwereld ook officiële levels toe die zijn gemaakt door partners van buiten Nintendo. Een van de eerste officiële levels is Ship Love, het winnende level van het evenement Hackathon, dat eerder dit jaar werd gehouden op het Facebook-hoofdkantoor, in samenwerking met Nintendo of America*.

  Er worden wereldwijd telkens weer nieuwe officiële levels aan de lijst toegevoegd, en in sommige ervan zou een ?-paddenstoel wel eens een nieuw personage kunnen opleveren. Daarnaast wordt aan levelwereld een nieuwe categorie toegevoegd met levels van officiële makers, waaronder levels van Nintendo.

  Ten slotte kunnen bezitters van een New Nintendo 3DS-systeem hun liefde voor Super Mario Maker tonen met de gloednieuwe set covers voor hun handheldsysteem die vanaf 27 november in de winkels ligt.

  De gratis software-update voor Super Mario Maker voor de Wii U is beschikbaar vanaf 5 november. Ga voor meer informatie over Super Mario Maker naar onze officiële Super Mario Maker-website.

  *Facebook is in de VS de eerste partner van Nintendo die een level voor Super Mario Maker heeft ontworpen. Medewerkers kregen de kans hun eigen levels te bouwen, waarna een jury het winnende level selecteerde.