• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Twee werelden ontmoeten elkaar in Mario & Luigi: Paper Jam Bros., dat op 4 december uitkomt voor de Nintendo 3DS


  15-10-2015

  15 oktober 2015 – Voor het eerst rennen niet één maar twee Mario’s door het Paddenstoelenrijk in Mario & Luigi: Paper Jam Bros.! Dit vijfde deel in de populaire RPG-serie verschijnt op 4 december voor de Nintendo 3DS-systemen en laat papieren Mario een superteam vormen met de Mario Bros. om het Paddenstoelenrijk te redden van het enige wat erger is dan één Bowser… twee Bowsers!

  Wanneer Luigi per ongeluk een mysterieus boek opent dat in het kasteel van Peach was verstopt, springen de personages uit het Paper Mario-universum plots van de pagina’s en beginnen de boel op stelten te zetten. Spelers krijgen de controle over het magnifieke trio van Mario, Luigi en papieren Mario die samen Bowser en papieren Bowser moeten verslaan om de papieren Mario-personages terug te sturen naar hun eigen wereld.

  Dankzij de komst van Paper Mario krijgen Mario en Luigi nieuwe mogelijkheden om omgevingen te verkennen, puzzels te kraken, en de vijanden te verslaan die zo dom zijn het super Mario-team voor de voeten te lopen. Voor het eerst in de serie kunnen spelers nu aanvallen met trioaanvallen en papieren Mario’s unieke kopieervaardigheid gebruiken om dubbelgangers van hemzelf te creëren die zijn aanvalskracht vergroten. Onze flinterdunne held heeft ook speciale vaardigheden buiten de gevechten, zoals het vermogen om door smalle spleten in muren naar ruimtes te gaan waar de driedimensionale broers niet kunnen komen.

  Ook nieuw in Mario & Luigi: Paper Jam Bros. zijn de knutselgevechten die een beroep doen op het ritmegevoel van spelers. Tijdens knutselgevechten moeten spelers deelnemen aan ritmische uitdagingen om kracht te verzamelen voor het reusachtige papieren standbeeld waarmee ze vervolgens tegen Bowsers troepen kunnen strijden.

  Help papieren Mario uit de kreuk in Mario & Luigi: Paper Jam Bros. voor de Nintendo 3DS-systemen, vanaf 4 december verkrijgbaar in Europa.

  Meer informatie:

  Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DS

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

  Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

  Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

  Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope