• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Club Nintendo wordt op 30 september stopgezet, dus gebruik voor die tijd de sterren die je nog hebt


    10-09-2015

    We willen je eraan herinneren dat Club Nintendo op 30 september 2015 wordt stopgezet.

    We hebben de laatste artikelen toegevoegd aan de sterrencatalogus van Club Nintendo. Als je lid bent van Club Nintendo, vervallen alle sterren die je nog hebt, op 30 september 2015. Vergeet dus niet om ze vóór die dag te gebruiken!

    Kom je nog een paar sterren tekort voor een bepaald artikel? Als je een Nintendo Network ID hebt die nog niet aan je Club Nintendo-account is gekoppeld, dan kun je deze twee alsnog koppelen om 750 sterren cadeau te krijgen!*

    Als je je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo-account wilt koppelen, log dan in op de Nintendo-website met je Club Nintendo-account en volg daarna de instructies op het scherm.

    Heb je geen Nintendo Network ID, of heb je je niet via je Nintendo Network ID aangemeld voor nieuwsbrieven, maar wil je na 30 september nog steeds nieuws van Nintendo ontvangen, inclusief informatie over de ontwikkeling van ons nieuwe ledenprogramma? Dan kun je ervoor kiezen om nieuws te ontvangen op het e-mailadres dat aan je Club Nintendo-account is gekoppeld.** Als je informatie wilt ontvangen op een ander adres, registreer dan een ander e-mailadres in de instellingen van je Club Nintendo-account.

    We willen je hartelijk bedanken voor je deelname aan Club Nintendo en we kijken ernaar uit om je meer te vertellen over ons nieuwe ledenprogramma!

    *Het kan 24 uur duren voordat de sterren worden toegevoegd aan je Club Nintendo-account, dus zorg ervoor dat je je Club Nintendo-account en je Nintendo Network ID vóór 28 september, 23:59 uur hebt gekoppeld. Op die manier krijg je je sterren op tijd en kun je ze nog gebruiken voordat de dienst wordt stopgezet.

    **Let op: je hebt alleen recht op de 750 sterren als je je Club Nintendo-account aan je Nintendo Network ID koppelt. Je hebt er geen recht op als je ervoor kiest om op deze manier op de hoogte te worden gehouden.