Bekijk de wereldpremière van Star Fox Zero: The Battle Begins


18-04-2016

18 april 2016 – Om de release van Star Fox Zero voor de Wii U op 22 april te vieren kun je samen met Nintendo live de wereldpremière van de korte animatiefilm Star Fox Zero: The Battle Begins bekijken, die in de nacht van 20 op 21 april om 0:00 uur wordt uitgezonden als stream. Deze film, die is nagesynchroniseerd in het Engels, kan door fans over de hele wereld worden bekeken via http://live.nintendo.com/.

Star Fox Zero: The Battle Begins is gemaakt in samenwerking met Shigeru Miyamoto, Production I.G en WIT STUDIO. In de animatiefilm staan de populaire personages uit Star Fox Zero centraal.

Opblijvers kunnen meteen na de animatiefilm een speciale Nintendo Treehouse: Live bekijken over Star Fox Zero en Star Fox Guard. Vroege vogels kunnen daarentegen op 21 april vanaf 8:00 uur Star Fox Zero: The Battle Begins bekijken op de website voor Star Fox Zero!

Kijk woensdagavond of donderdagochtend naar Star Fox Zero: The Battle Begins, de allereerste korte animatiefilm die gebaseerd is op de Star Fox-games en -personages.

Star Fox Zero is vanaf 22 april verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. Vanaf die dag is ook de Star Fox Zero: First Print Edition verkrijgbaar.* Daarin vind je een exemplaar van de game, een speldisk met Star Fox Guard en een Premium SteelBook®. Je kunt Star Fox Guard vanaf 22 april ook downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U.

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

Abonneer je op op
YouTube

Meer informatie:

Star Fox Zero-website http://www.nintendo.nl/starfoxzero

Star Fox Guard-website http://www.nintendo.nl/starfoxguard

Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope