• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Cadeaugids voor de Feestdagen – Rennen en springen!


    08-12-2016

    Cadeaugids voor de Feestdagen – Rennen en springen!

    Tijdens de feestdagen wil je niks liever dan achterover leunen in je luie stoel en het er van nemen. Terwijl je deze winter heerlijk zit te niksen en de ene lekkernij na de andere verorbert, kun je jezelf uitleven in deze puike platformgames voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U.

    Nintendo 3DS-systemen

    SQ_3DS_SuperMarioMakerForNintendo3DS.jpg

    Super Mario Maker for Nintendo 3DS

    Bouw de Super Mario-levels van je dromen en stop ze boordevol verrassingen, waar en wanneer je maar wilt, in Super Mario Maker for Nintendo 3DS! Ontdek 100 levels die zijn ontworpen door Nintendo in Super Mario-missie, of maak verbinding met het internet om aanbevolen levels en Missie met 100 Mario's te spelen in levelwereld.

    Meer info

    Bekijk ook Super Mario Maker (Wii U)

    SQ_3DS_KirbyPlanetRobobot.jpg

    Kirby: Planet Robobot

    Planet Popstar wordt veranderd in een metalen woestenij en het is Kirby's taak om zijn wereld te redden! In Kirby: Planet Robobot ren, spring en zweef je door levels heen, terwijl je Kirby's kopieervaardigheden gebruikt om eigenschappen van je vijanden te stelen.

    Meer info

    SQ_3DS_YoshisNewIsland.jpg

    Yoshi’s New Island

    Schiet Yoshi te hulp in Yoshi's New Island! In deze speelse platformgame kan Yoshi opnieuw zijn vertrouwde fladdersprong en stampsprong gebruiken, naast allerlei nieuwe moves en vaardigheden.

    Meer info

    SQ_3DS_DonkeyKongCountryReturns3D.jpg

    Donkey Kong Country Returns 3D

    Spring, race en rol door Donkey Kong Island om DK's bananenvoorraad terug te vinden in Donkey Kong Country Returns 3D! Spring op vijanden, verzamel trossen bananen en berijd raketten, neushoorns en nog veel meer in deze klassieke platformgame.

    Meer info

    Wii U

    SQ_WiiU_SuperMario3DWorld.jpg

    SUPER MARIO 3D WORLD

    Reis met Mario, Luigi en de anderen naar Sprixieland in SUPER MARIO 3D WORLD! Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en nu moeten Mario en zijn vrienden haar redden door de meest uiteenlopende levels heelhuids te doorstaan!

    Meer info

    Bekijk ook SUPER MARIO 3D LAND (Nintendo 3DS)

    SQ_WiiU_NewSuperMarioBrosU.jpg

    New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

    New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U is klassieke platformactie op zijn best! Ren en spring door een side-scrolling Mario-avontuur in 2D in New Super Mario Bros. U en houd daarna een race tegen de klok in 82 extreem pittige levels in New Super Luigi U.

    Meer info

    Bekijk ook New Super Mario Bros. 2 (Nintendo 3DS)

    SQ_WiiU_DonkeyKongCountryTropicalFreeze.jpg

    Donkey Kong Country: Tropical Freeze

    Het vriest dat het kraakt op het eiland van Donkey Kong! Ga op reis met de Kongs in levels boordevol actie in Donkey Kong Country: Tropical Freeze! Gebruik de unieke moves van ieder personage om zes eilanden te verkennen, geheimen te ontdekken en zelfs verborgen uitgangen te zoeken.

    Meer info

    SQ_WiiU_YoshisWoollyWorld.jpg

    Yoshi’s Woolly World

    Ontdek een wonderlijke wollen wereld in een avontuur met de schattige Yoshi in Yoshi’s Woolly World! In deze kleurrijke platformgame verken je een wereld die helemaal uit wol bestaat en die boordevol bonussen zit!

    Meer info

    Waar verkrijgbaar?

    Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop. Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen. Bij deze winkels (PDF, 269 kB) zijn kaarten verkrijgbaar ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

    Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

    Zoek je een geschenk voor een andere gameliefhebber? Ga dan terug naar de Cadeaugids voor de Feestdagen, waar je talloze andere games vindt en inspiratie op kunt doen.

    We wensen je fijne feestdagen!