• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Cadeaugids voor de Feestdagen – Stort je in de strijd!


  06-12-2016

  Cadeaugids voor de Feestdagen – Stort je in de strijd!

  De feestdagen: een seizoen in het teken van rust, vrede en verzoening... Vergeet het maar! Het is deze winter menens in deze games boordevol actie voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Laat zien wie de sterkste is!

  Wii U

  SQ_WiiU_Splatoon.jpg

  Splatoon

  Ga knallen met kleuren in Splatoon! Gebruik een uitgebreid arsenaal inktwapens en neem het online* op tegen andere spelers door levels met jouw kleur inkt te bedekken. Laat zien hoe goed je kunt kliederen in diverse spelstanden.

  Lekker kliederen!

  SQ_WiiU_SuperSmashBrosForWiiU.jpg

  Super Smash Bros. for Wii U

  Mario, Link, Kirby en andere beroemdheden uit de stal van Nintendo komen samen in de HD-vechtgame Super Smash Bros. for Wii U! Roep je vrienden bijeen voor massale matpartijen voor maximaal acht spelers** in de lokale multiplayerstand, of ga online* op de vuist in gevechten voor vier spelers!

  Ga de strijd aan

  Bekijk ook Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

  SQ_WiiU_PokkenTournamentv2_700x700.jpg

  Pokkén Tournament

  Beleef nooit eerder vertoonde gevechten met je favoriete Pokémon in Pokkén Tournament. Speel tegen computergestuurde tegenstanders in Single Battles, vecht met vrienden en familie in Local Battles*** of neem het op tegen de rest van de wereld in Online Battles.*

  Knokken met Pokkén

  SQ_WiiU_MarioTennisUltraSmash.jpg

  Mario Tennis: Ultra Smash

  Ga de tennisbaan op en neem het op tegen de grootste spelers uit het Paddenstoelenrijk in Mario Tennis: Ultra Smash. Ontdek een knotsgekke verzameling personages, duizelingwekkende geluksslagen, megapaddenstoelen waardoor je groter wordt en talloze andere verrassingen. Dit is tennis zoals je het nog nooit hebt gezien!

  Iemand zin in een potje tennis?

  Nintendo 3DS-systemen

  SQ_3DS_PokemonSunMoon_combo_enGB.jpg

  Pokémon Sun en Pokémon Moon

  Ontdek gloednieuwe Pokémon die je kunt vangen, trainen en ruilen in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Doorsta de beproevingen, neem het op tegen ijzersterke Totem Pokémon en versla de Kahuna's om de allerbeste te worden!

  Pokémon Sun

  Pokémon Moon

  SQ_3DS_HyruleWarriorsLegends.jpg

  Hyrule Warriors: Legends

  Storm het slagveld op met de meest legendarische strijders uit Hyrule in Hyrule Warriors: Legends. Ontdek je krijgersinstinct, stuur hordes vijanden naar de eeuwige jachtvelden en word heer en meester van het slagveld in dit uitgebreide avontuur voor één speler.

  Word een legende

  Bekijk ook Hyrule Warriors

  SQ_3DS_YoKaiWatch.jpg

  YO-KAI WATCH®

  Onderzoek honderden schattige, griezelige en ondeugende Yo-kai die de inwoners van Springdale opzadelen met allerlei problemen in YO-KAI WATCH®! Neem het samen met je Yo-kai-team op tegen vrienden via een lokale draadloze verbinding om ervaring op te doen en in niveau te stijgen.

  Daar zit vast een Yo-kai achter

  Waar verkrijgbaar?

  Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop. Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen. Bij deze winkels (PDF, 269 kB) zijn kaarten verkrijgbaar ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

  Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

  Zoek je een geschenk voor een andere gameliefhebber? Ga dan terug naar de Cadeaugids voor de Feestdagen, waar je talloze andere games vindt en inspiratie op kunt doen.

  We wensen je fijne feestdagen!

  *Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

  **Voor de multiplayerstand heb je extra accessoires nodig, die apart verkrijgbaar zijn.

  ***Voor de multiplayerstand heb je aanvullende accessoires nodig, die apart verkrijgbaar zijn. Controllers die je voor Pokkén Tournament kunt gebruiken: Wii U GamePad, Wii U-controller Pro, Wii-afstandsbediening en Nunchuck, Traditionele Controller Pro. Opmerking: je hebt een Wii-afstandsbediening of Wii-afstandsbediening Plus nodig om de Traditionele Controller Pro te gebruiken.