Cadeaugids voor de Feestdagen – Word een held!


05-12-2016

Cadeaugids voor de Feestdagen – Word een held!

De meesten van ons verlangen naar wat rust en ontspanning tijdens de feestdagen, maar een echte held rust nooit! Hieronder zie je de ultieme avonturengames die spelers deze winter te wachten staan op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U. Raap je moed bijeen en red de wereld!

Nintendo 3DS-systemen

SQ_3DS_PokemonSunMoon_combo_enGB.jpg

Pokémon Sun en Pokémon Moon

De volgende generatie Pokémon-games is er! Verken de weelderig begroeide eilanden in de Alola-regio en vang, train, versla en ruil gloednieuwe Pokémon in Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Pokémon Sun

Pokémon Moon

SQ_3DS_TheLegendOfZeldaALinkBetweenWorlds.jpg

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Trek eropuit in een uniek avontuur dat vertrouwde en nieuwe elementen uit de Zelda-serie combineert, in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. De koninkrijken Hyrule en Lorule worden geteisterd door het noodlot. Het is jouw taak om deze landen te behoeden voor de grillen van een kwaadaardige tovenaar.

Red het koninkrijk

Meer The Legend of Zelda-games

SQ_3DS_DragonQuest7_enGB.jpg

DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past

Reis naar het verleden om het heden te redden in DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past. Gebruik mystieke stenen tabletten om terug te gaan in de tijd, dorpen in nood te helpen, uitdagende puzzels op te lossen en unieke monsters te verslaan in klassieke turn-based gevechten.

Het avontuur roept

SQ_3DS_FireEmblemFates_700x700_enGB.jpg

Fire Emblem Fates

Twee koninkrijken staan op de rand van oorlog en jij moet bepalen welke kant je kiest in Fire Emblem Fates. Voer het bevel over je strijdmacht en smeed hechte vriendschapsbanden in deze ambitieuze turn-based game vol strategie.

Bezegel je lot

Wii U

SQ_WiiU_TheLegendOfZeldaTwilightPrincessHD_combo.jpg

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD en The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Deze klassieke avonturengames komen opnieuw tot leven met adembenemende HD-beelden! Reis tussen de werelden van licht en duisternis om Hyrule te redden in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, of hijs de zeilen op een uitgestrekte oceaan in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

SQ_WiiU_PaperMarioColorSplash.jpg

Paper Mario: Color Splash

Probeer te achterhalen waarom de Toads hun kleur verliezen en red Kleureneiland in Paper Mario: Color Splash! Gebruik Mario's speciale vaardigheden om een wereld van papier te verkennen en neem het op tegen slechteriken in turn-based gevechten.

Ga mee naar Kleureneiland

SQ_WiiU_XenobladeChroniclesX.jpg

Xenoblade Chronicles X

Probeer te overleven terwijl je een immense, onbekende planeet verkent in Xenoblade Chronicles X. In deze epische sciencefiction-RPG reis je door een grote, open wereld en bind je de strijd aan met vijanden in alle soorten en maten.

Met gevaar voor eigen leven

SQ_WiiU_CaptainToadTreasureTracker.jpg

Captain Toad: Treasure Tracker

De heldhaftige angsthaas Captain Toad beleeft zijn eerste solo-avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker. De ondermaatse held krijgt op zijn avontuur gezelschap van Toadette. Help dit tweetal op hun zoektocht naar de begeerde krachtster!

Toad staat paraat!

Waar verkrijgbaar?

Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop. Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen. Bij deze winkels (PDF, 269 kB) zijn kaarten verkrijgbaar ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

Zoek je een geschenk voor een andere gameliefhebber? Ga dan terug naar de Cadeaugids voor de Feestdagen, waar je talloze andere games vindt en inspiratie op kunt doen.

We wensen je fijne feestdagen!