• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Cadeaugids voor de Feestdagen – Zelf dingen maken


    06-12-2016

    Cadeaugids voor de Feestdagen – Zelf dingen maken

    Als je op zoek bent naar een cadeau voor creatieve geesten, kijk dan eens naar deze games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U, waarin je naar hartenlust kunt klussen.

    Nintendo 3DS-systemen

    SQ_3DS_SuperMarioMakerForNintendo3DS.jpg

    Super Mario Maker for Nintendo 3DS

    Zet je bouwhelm op, want Super Mario Maker for Nintendo 3DS is uit! Bouw de Super Mario-levels van je dromen en stop ze boordevol verrassingen, waar en wanneer je maar wilt.

    Meer info

    Bekijk ook Super Mario Maker (Wii U)

    SQ_3DS_AnimalCrossingNewLeaf_WelcomeAmiibo.jpg

    Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo

    Begin een nieuw leven als burgemeester van je eigen dorp en bouw een vredige plek om te wonen in Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo. Ga vissen, richt je huis in of maak een praatje met je buren. Je kunt doen wat je wilt!

    Meer info

    SQ_3DS_DisneyArtAcademy.jpg

    Disney Art Academy

    Leer stap voor stap meer dan 80 Disney- en Pixar-personages tekenen in Disney Art Academy. Volg 40 lessen die zijn geïnspireerd door de tekenaars van Disney om van een amateur in een expert te veranderen!

    Meer info

    Bekijk ook Pokémon Art Academy

    SQ_3DS_AnimalCrossingHappyHomeDesigner.jpg

    Animal Crossing: Happy Home Designer

    Ontdek je talent als binnenhuisarchitect in Animal Crossing: Happy Home Designer! Ontmoet al je vrienden uit Animal Crossing, ontdek wat hun woonwensen zijn en bouw vervolgens hun droomhuizen!

    Meer info

    SQ_3DS_NintendoPresentsNewStyleBoutique2FashionForward_enGB.jpg

    Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward

    Maak carrière in de modewereld als manager van je eigen boetiek in Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward. Fashionista's kunnen naam maken door vijf droomberoepen uit te oefenen!

    Meer info

    Wii U

    SQ_WiiU_ArtAcademyAtelier.jpg

    Art Academy: Atelier

    Leer stap voor stap tekenen en schilderen met allerlei hulpmiddelen in Art Academy: Atelier. Krijg realistische technieken onder de knie met het touchscreen van de Wii U GamePad. Volg overzichtelijke lessen en beheer vervolgens je eigen galerie.

    Meer info

    SQ_WiiU_MinecraftWiiUEdition.jpg

    Minecraft: Wii U Edition

    Verken willekeurig gegenereerde werelden en maak fantastische bouwwerken, van eenvoudige hutten tot grandioze kastelen in Minecraft: Wii U Edition. De Wii U-versie bevat de volledige originele game, evenals veel van de populairste aanvullende content en het Super Mario Mash-Up Pack!

    Meer info

    Waar verkrijgbaar?

    Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop. Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen. Bij deze winkels (PDF, 269 kB) zijn kaarten verkrijgbaar ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

    Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

    Zoek je een geschenk voor een andere gameliefhebber? Ga dan terug naar de Cadeaugids voor de Feestdagen, waar je talloze andere games vindt en inspiratie op kunt doen.

    We wensen je fijne feestdagen!