• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Op zoek naar meer Super Mario-avonturen? Kijk dan eens naar deze platformgames!


    16-12-2016

    Op zoek naar meer Super Mario-avonturen? Kijk dan eens naar deze platformgames!
    CI7_SuperMarioNews_01.jpg

    Super Mario Run is nu verkrijgbaar voor de iPhone en iPad. Velen van jullie zijn al door de 24 gloednieuwe levels gerend en gesprongen.

    Mario rent en springt al tientallen jaren door games heen: vanaf Super Mario Bros. voor het Nintendo Entertainment System tot New Super Mario Bros. 2 voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Misschien is hij daarom nog steeds zo goed vorm...

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kun je niet genoeg krijgen van Mario? Kijk dan eens naar deze topgames voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U:

    New Super Mario Bros. 2 (Nintendo 3DS-systemen)

    Als je niets liever doet dan al die glimmende munten verzamelen in Super Mario Run, dan past deze game echt in jouw straatje. Ren en spring door meer dan 80 levels vol verborgen ruimtes en ontdek talloze geheimen terwijl je massa's munten bij elkaar sprokkelt. Laat geen enkel muntje liggen, want in New Super Mario Bros. 2 moeten spelers proberen één miljoen munten te verzamelen!

    Meer info

    Super Mario Maker for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS-systemen)

    Wil je zelf levels bouwen? In Super Mario Maker for Nintendo 3DS kun je je creativiteit de vrije loop laten. Deel je bouwwerken met je vrienden en werk samen om het ultieme level te maken! In Super Mario-missie vind je bovendien 100 levels die door Nintendo zijn ontworpen. Ieder level bevat daarnaast twee extra uitdagingen! Je kunt ook online* levels spelen die gemaakt zijn door spelers van de Wii U-versie van de game!

    Meer info

    SUPER MARIO 3D LAND (Nintendo 3DS-systemen)

    Misschien zie je Mario liever rondrennen in een wereld met een 3D-effect. SUPER MARIO 3D LAND speelt nog steeds als een 2D-Mario-game, maar je ervaart de diepte, afstand en snelheid op een nieuwe manier terwijl je door de levels rent en vijanden verslaat.

    Meer info

    SUPER MARIO 3D WORLD (Wii U)

    Ook op de Wii U kun je met Mario op avontuur gaan. SUPER MARIO 3D WORLD biedt hetzelfde spektakel als SUPER MARIO 3D LAND, maar voegt prachtige HD-graphics en een spelstand voor vier spelers toe, zodat je deze game met je vrienden en familie kunt spelen! Daarnaast is er New Super Mario Bros. U voor de Wii U, waarin Mario zich in 2D door het Paddenstoelenrijk beweegt.

    CI7_SuperMarioNews_02.jpg

    Virtual Console (Nintendo 3DS-systemen en Wii U)

    Mario heeft een rijke geschiedenis achter de rug en er zijn allerlei games verkrijgbaar waarin deze held de hoofdrol speelt. Het oorspronkelijke Super Mario Bros. voor het Nintendo Entertainment System vind je in de Nintendo eShop, zodat iedereen Mario's eerste avontuur kan beleven. Super Mario Bros. 2 en Super Mario Bros. 3 zijn ook verkrijgbaar. Die laatste game kun je overigens ook samen met een vriend spelen via Download Play.

    Kom meer te weten over de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U, en ontdek meer geweldige Mario-games op onze Super Mario-site.

    Super Mario Run is nu verkrijgbaar voor de iPhone en iPad. Kom meer te weten op de officiële website van Super Mario Run.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig.