StreetPass twee bijzondere Mii-personages bij Nintendo Zones


09-12-2016

H2x1_StreetPassMiiPlaza_MiyamotoGold_nlNL.png
CI7_3DS_SuperMarioMakerForNintendo3DS_Mario.jpg

Super Mario Maker for Nintendo 3DS is nu uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Twee heel bijzondere Mii-personages hebben hun gouden broek aangetrokken om dat te vieren!

De bedenkers van de Mario-serie, Shigeru Miyamoto en Takashi Tezuka, kun je ontmoeten via StreetPass in de Nintendo Zones bij GameMania!

Shigeru Miyamoto kun je ontmoeten van 9 tot 26 december. Takashi Tezuka is van de partij tussen 27 december en 15 januari.

Als je een Nintendo Zone bezoekt wanneer deze twee Mii-personages beschikbaar zijn, kun je maximaal zes Mii-personages tegelijk ontvangen vanuit heel Europa. Dit is ook een geweldige kans om zelfgemaakte levels voor Super Mario Maker for Nintendo 3DS uit te wisselen met andere spelers in Europa!

Super Mario Maker for Nintendo 3DS is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Je kunt de game ook kopen via de officiële website van Nintendo.*

*Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.