• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe content aangekondigd voor Pokémon Sun en Pokémon Moon!


    20-07-2016

    Londen, Verenigd Koninkrijk – 19 juli 2016 – The Pokémon Company International heeft nieuwe features en Pokémon aangekondigd die zullen verschijnen in de games Pokémon Sun en Pokémon Moon, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Nieuwe Pokémon:

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Wimpod.jpg

    Naam: Wimpod

    Type: Bug/Water

    Wimpod is de Turn Tail Pokémon. Deze Pokémon is een schuwe scharrelaar die alles opeet of opslaat wat in de zee is gedumpt, en wordt daarom zeer gewaardeerd in de regio Alola als schoonmaker van de zee. Wimpod heeft de nieuwe Ability Wimp Out, die ervoor zorgt dat deze Pokémon wegrent of omgewisseld wordt tegen andere Pokémon als zijn HP onder de helft daalt in het gevecht.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Bounsweet.jpg

    Naam: Bounsweet

    Type: Grass

    De Fruit Pokémon Bounsweet verspreidt een heerlijk aroma. Dit aroma heeft een kalmerend effect op mensen, zodat veel mensen in heel Alola hem in hun huizen laten wonen als een luchtverfrisser.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Comfey.jpg

    Naam: Comfey

    Type: Fairy

    Comfey, de Posy Picker Pokémon, plukt bloemen om ermee rond te lopen. Comfey gebruikt zijn verzachtende aroma om mensen en Pokémon mee te helpen behandelen in Pokémon Centers en ziekenhuizen.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Mudsdale.jpg

    Naam: Mudsdale

    Type: Ground

    Mudsdale is de Draft Horse Pokémon die een ongelofelijke kracht en uithoudingsvermogen heeft. Zijn poten zijn bedekt met een beschermende laag modder en hij kan een auto met één trap tot schroot reduceren. Mudsdale kan de Ability Stamina hebben, een nieuwe Ability die de Defense van de Pokémon met één verhoogt als hij bij een aanval geraakt wordt.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Bewear.jpg

    Naam: Bewear

    Type: Normal/Fighting

    Bewear is de Strong Arm Pokémon die je nooit zomaar moet benaderen. Met zijn krachtige en sterk ontwikkelde armen en benen houdt Bewear ervan om alles met een verpletterende omhelzing in tweeën te splijten.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Mimikyu.jpg

    Naam: Mimikyu

    Type: Ghost/Fairy

    Als de Disguise Pokémon is Mimikyu zijn hele leven constant bedekt met een kleed. Door Mimikyu’s Disguise Ability kan hij het ene moment ontsnappen aan het gevaar van een vijandige aanval en even later een andere verschijning aannemen.

    Er komen nieuwe features voor Pokémon Global Link, een website die Pokémon-spelers van over de hele wereld met elkaar verbindt. De huidige dienst van Pokémon Global Link voor Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X en Pokémon Y wordt stopgezet. Hij wordt vernieuwd om geschikt te worden gemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon en voor de introductie van vriendschappelijke competities. Dit is een nieuwe functie waarmee spelers wedstrijden kunnen organiseren en hun eigen competities kunnen houden, waarvan ze zelf de regels kunnen opstellen. Er komen twee soorten vriendschappelijke competities: online en live.

    • Online competities - Dit zijn competities die via internet worden gespeeld. Spelers worden gekoppeld aan een tegenstander en strijden tegen elkaar om de beste score te behalen. Deze competities kunnen openstaan voor Pokémon Trainers over de hele wereld of ze kunnen zo worden ingesteld dat alleen geselecteerde Trainers worden toegelaten.
    • Live competities - Bij deze competities kunnen spelers een competitie organiseren en spelen met vrienden en andere Trainers die zich in dezelfde ruimte bevinden. De Digital Player ID die de spelregels bevat, heeft de vorm van een QR Code. Door de QR Code te scannen met een Nintendo 3DS-systeem kunnen de deelnemers meedoen en strijden volgens de opgestelde regels.

    Ook is de nieuwe Hyper Training-functie bekendgemaakt die kan worden gebruikt om de kracht van Pokémon te vergroten. Traditioneel worden Pokémon sterker door hun levels en basisstatistieken te verhogen. Deze kracht is echter nog steeds afhankelijk van de individuele aangeboren kracht van elke Pokémon. Door Hyper Training kunnen Pokémon die zijn gegroeid tot Lv. 100 hun individuele krachten versterken, wat in vorige Pokémon-games niet mogelijk was. Je kunt je Lv. 100 Pokémon nu zelfs nog sterker maken. Hyper Training wordt gedaan door Mr. Hyper, een nieuw personage dat ergens in de regio Alola te vinden is. Door Bottle Caps te gebruiken, een nieuw item dat beschikbaar is in Pokémon Sun en Pokémon Moon, kunnen spelers Hyper Training uitvoeren op hun Pokémon. De Mythische Pokémon Magearna, die later gepland staat voor distributie in Europa, zal verkrijgbaar zijn met een Bottle Cap-item.

    Hier zie je een nieuwe trailer met alle nieuwe functies en Pokémon: https://www.youtube.com/watch?v=SCK14PRQlJ4

    Pokémon Sun en Pokémon Moon worden op 23 november uitgebracht in Europa, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ga voor meer informatie naar Pokemon.nl/SunMoon.

    QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.