Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System komt uit op 11 november en bevat 30 klassieke NES-games


14-07-2016

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System komt uit op 11 november en bevat 30 klassieke NES-games

14 juli 2016 - De jaren tachtig komen weer tot leven wanneer het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System op 11 november wordt uitgebracht. De klassieke NES is terug in een nieuwe maar vertrouwde vorm als miniatuurversie van het oorspronkelijke Nintendo-systeem. Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System wordt geleverd met een HDMI-kabel waarmee je het systeem kunt aansluiten op een HD-tv. Daarnaast zijn er op het systeem 30 NES-games geïnstalleerd, waaronder de populaire klassiekers Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN en Kirby’s Adventure.

Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System wordt geleverd met een HDMI-kabel, een USB-kabel waarmee je het systeem kunt opladen* en een Nintendo Classic Mini: NES-controller. Of je nu een oude favoriet opnieuw ontdekt of het plezier van de NES voor het eerst ervaart, de fantastische collectie NES-klassiekers die bij dit systeem zit, heeft voor ieder wat wils.

CI_NintendoClassicMiniNES_PS_Announcement_MS7.jpg

Iedere game zal leuke herinneringen oproepen en voor nieuw speelplezier zorgen. Spelers kunnen veel van deze games zelfs samen beleven door een tweede Nintendo Classic Mini: NES-controller (apart verkrijgbaar) aan te sluiten. Je kunt ook een Traditionele Controller of Traditionele Controller Pro voor de Wii gebruiken.

Met de Nintendo Classic Mini: NES-controller kun je ook Virtual Console-games voor de NES spelen op een Wii U of Wii. Sluit de controller aan op een Wii-afstandsbediening voor een zo authentiek mogelijke ervaring. Spelers hoeven niet bang te zijn dat ze steeds helemaal opnieuw moeten beginnen, want iedere game bevat verschillende opslagpunten. Daardoor kun je verdergaan waar je gebleven bent, zonder dat je codes in hoeft te voeren.

Haal oude herinneringen op en beleef nieuwe avonturen met het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System, dat op 11 november wordt uitgebracht. Herbeleef je gloriedagen, versla de eindbaas waar je nooit voorbij kwam of geniet gewoon opnieuw van de klassieke games van vroeger.

*Om op het systeem te kunnen spelen heb je een voeding voor de USB-kabel nodig, maar die wordt niet meegeleverd met het systeem.

Meer informatie:

Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope


© Nintendo

© ARC SYSTEM WORKS

© BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

© CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED

© KOEI TECMO GAMES CO., LTD. All rights reserved.

© Konami Digital Entertainment

© SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.

© TAITO CORPORATION 1986, 2008 ALL RIGHTS RESERVED.