• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo eShop Selects vanaf 30 september in de winkels


  26-07-2016

  26 juli 2016 – Sinds de opening van de Nintendo eShop op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen heeft Nintendo altijd een goede band onderhouden met onafhankelijke ontwikkelaars. Op 30 september resulteren de toegewijde steun aan geweldige indiegames en de wens om spelers kwaliteitsgames te bieden in de winkelrelease van FAST Racing NEO van Shin’en Multimedia en de SteamWorld Collection van Image & Form. Daarmee is de release van de eerste Nintendo eShop Selects-games voor de Wii U een feit.

  In FAST Racing NEO racen spelers met ongelooflijke snelheden door een futuristische sciencefictionwereld, waarbij hun vaardigheden op de proef worden gesteld met antizwaartekracht-voertuigen. In de uitdagende spelstand voor één speler, split-screen voor vier spelers of de online spelstand voor acht spelers* racen coureurs door dichte junglegebieden, futuristische steden, verlaten mijnen in de diepten van de aarde tot in de stratosfeer en verder.

  De Nintendo eShop Selects-versie van de game heeft zelfs nog meer circuits om op te racen. De acht downloadbare levels in het aangekondigde NEO Future Pack staan ook op de speldisk. Bezitters van de downloadversie kunnen het NEO Future Pack vanaf 30 september aanschaffen. Bepaalde circuits zullen in augustus getoond worden op de Gamescom, zodat spelers deze razendsnelle actie met eigen ogen kunnen zien.

  CI_WiiUDS_FastRacingNeo_NeoFuturePack.jpg

  De SteamWorld Collection zal ook onderdeel zijn van de Nintendo eShop Selects-serie. Het is de eerste keer dat zowel SteamWorld Dig als SteamWorld Heist worden uitgebracht in één retailversie. In SteamWorld Dig neemt de speler de rol van Rusty aan, een eenzame mijnrobot, die zich begeeft naar een oud mijnstadje dat in grote nood verkeert. Spelers graven in de oude aarde om rijkdommen te vinden, waarmee ze upgrades kunnen bemachtigen om weer nieuwe gebieden te kunnen verkennen. Ze komen steeds dichter bij een oud gevaar dat zich schuilhoudt onder de grond.

  CI_WiiU_SteamWorldCollection_CoverArt.jpg

  In SteamWorld Heist, de andere game in de SteamWorld Collection, voer je een bende stoompiraten aan in een reeks meeslepende tactische vuurgevechten. Deze strategiegame waarin je om de beurt speelt, heeft een bijzondere invalshoek: je richt handmatig de wapens van je robots, waardoor indrukwekkende precisieschoten met bijzondere effecten mogelijk zijn. Als kapitein Piper enter je vijandige ruimteschepen en roof je ze leeg. Trotseer de uitdagingen tussen de sterren met unieke vaardigheden, wapens en zelfs stijlvolle hoofddeksels!

  De SteamWorld Collection bevat ook de aanvullende content uit The Outsider, met een nieuwe bondgenoot met een mysterieus verleden en nieuwe missies met gloednieuwe wapens, uitrustingen en nieuwe, hippe hoofddeksels. SteamWorld Heist voor de Wii U is vanaf 30 september ook beschikbaar in de Nintendo eShop op de Wii U. In augustus kunnen spelers de Wii U-versie voor het eerst zien op de Gamescom.

  Deze Nintendo eShop Selects-games vormen een aanvulling op de Wii U-software die al beschikbaar is als onderdeel van de Nintendo Selects-serie, zoals Wii Party U, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD en New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U.

  Wii U-bezitters krijgen een nieuwe kans om Nintendo eShop-hoogtepunten te beleven met FAST Racing NEO en de SteamWorld Collection, die vanaf 30 september als eerste games in de Nintendo eShop Selects-serie verkrijgbaar zijn bij winkels in heel Europa.

  *Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

  Meer informatie:

  Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

  Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

  Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

  Wii U op Facebook: https://www.facebook.com/WiiUNederland

  Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

  Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

  Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

  Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope