• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Teddy Together


    01-07-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Sluit vriendschap met een teddybeer in Teddy Together, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Zorg voor een bijzondere teddybeer die kan lopen, praten en spelen in een spel dat ouders en kinderen samen kunnen beleven. Als je meer wilt weten over deze snoezige boezemvriend, ga dan naar onze officiële website voor Teddy Together.

    Maak een geheimzinnig pakketje open dat bij jou thuis wordt bezorgd en maak kennis met een schattige, nieuwe vriend die tot leven komt en begint te praten. Zodra je de beer een naam hebt gegeven, kun je hem jouw naam vertellen. Dat is het begin van een hechte vriendschap!

    Deze nieuwsgierige, kleine beer wil vooral meer te weten komen over vriendschap en hij stelt vaak vragen als "Wat doe je in je vrije tijd?", "Hoe maak je nieuwe vrienden?" en "Wat is je lievelingseten?" Geef antwoord op die vragen via het touchscreen van de Nintendo 3DS.* Teddy zal je antwoorden onthouden en er later over praten. Als jullie maatjes zijn geworden, kun je Teddy voorstellen aan je familie en vrienden, zodat ook zij antwoord kunnen geven op de vragen van je beer.

    Je kunt allerlei leuke dingen doen met je beer. Speel grappige minigames om de heerlijkste gerechten klaar te maken en geef die vervolgens aan Teddy. Teddy morst soms bij het eten, dus geef de beer regelmatig een bad, zodat hij schoon blijft! Je kunt je teddybeer aankleden met allerlei kledingstukken, hoofddeksels, schoenen en accessoires. Met bepaalde kostuums kun je spannende avonturen beleven en samen de wereld ontdekken!

    Je kunt ook in je eigen tuin werken om bloemen en planten te kweken met de hulp van je teddybeer! Alles wat je in tuin verbouwt, kun je inwisselen voor munten waarmee je snoepgoed en nieuwe kleding voor Teddy kunt krijgen. Als je een compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) hebt, dan kun je die scannen om munten te krijgen. Met een geluks-amiibo krijg je zelfs bonusmunten.

    Je kunt nu ook de gratis Teddy Together-demo** spelen, die je kunt downloaden in de Nintendo eShop. Ontmoet een nieuwe boezemvriend in Teddy Together, dat nu exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen verkrijgbaar is. Ga naar onze officiële website voor Teddy Together voor meer informatie.

    Teddy Together is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Teddy Together is niet beschikbaar in het Nederlands.

    **Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.