• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo Selects-reeks op 24 juni uitgebreid met meer Nintendo 3DS-games die je gespeeld moet hebben


    17-05-2016

    17 mei 2016 – Als je een eerder gemiste topgame wilt ontdekken, is het diverse aanbod aan spelervaringen van de Nintendo Selects–reeks de beste plaats om te beginnen. Deze reeks omvat al meer dan 30 klassieke games, inclusief The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en Yoshi's New Island voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, Super Mario Galaxy 2 voor de Wii*, en LEGO® CITY Undercover en Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U.

    Op 24 juni wordt de Nintendo Selects-reeks uitgebreid met vijf nieuwe games voor de Nintendo 3DS-systemen. Het betreft enkele van de populairste games voor dit systeem die in Europa samen al meer dan 3 miljoen keer zijn verkocht.**

    De line-up bevat zeer diverse handheld-games:

    TM_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins.png

    LEGO® CITY Undercover: The Chase Begins – Stap in de schoenen van de beginnende politieagent Chase McCain en maak met hem carrière om een ware superagent te worden. Verken de open wereld van LEGO® CITY als undercover agent en sla de boeven in de boeien. Begin een episch avontuur en breng gerechtigheid naar de hele stad!

    TM_3DS_TheLegendofZeldaOcarinaofTime3D.png

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Link begint een legendarische reis door de tijd om te voorkomen dat de dievenkoning Ganondorf de Triforce in handen krijgt. Dit heilige relikwie geeft de bezitter namelijk ultieme kracht. De verbeterde en intuïtieve interface en het 3D-effect helpen spelers bij het kraken van de puzzels, reizen door de tijd en verkennen van de gevarieerde wereld. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een nieuw avontuur voor iedereen, zowel nieuwkomers als spelers die Hyrule al vaker bezochten.

    Onder de nieuwe aanvullingen op de Nintendo Selects-reeks treffen we ook twee geweldige Mario-avonturen:

    TM_3DS_MarioLuigiDreamTeamBros.png

    Mario & Luigi: Dream Team Bros. – Op een dag wordt er in het Paddenstoelenrijk een brief bezorgd van de mysterieuze Dr. Snoozemore, die Mario, Luigi en prinses Peach uitnodigt op Pi'illo Island. Een gratis vakantie die onze helden krijgen aangeboden door een vreemdeling - wat kan er misgaan? Wissel tussen Luigi’s Dream World en de echte wereld om met Mario en Luigi puzzels te kraken, strijd met vijanden, en maak handig gebruik van Luigi’s verbeelding om te slagen in dit turn-based RPG-avontuur!

    TM_3DS_PaperMarioStickerStar.png

    Paper Mario: Sticker Star – Papieren Mario bevindt zich in een kleverige situatie! Beleef met Mario een spannend papieren avontuur en help hem de rommel van Bowser opruimen met de kracht van gloednieuwe stickers. De stickers geven een nieuwe draai aan het bekende turn-based actie-vechtsysteem. Plet je tegenstanders, rol door de stad en verzamel bonussen in de vele extra missies.

    Voor de fashionista's:

    TM_3DS_NewStyleBoutique_enGB.png

    Nintendo presents: New Style Boutique™ – Ontwikkel je unieke stijl en word de nieuwste trendsetter in de stad! Als assistent van de plaatselijke modewinkel is het jouw uitdaging om carrière te maken en succes te boeken met je eigen boetiek! Beïnvloed de stijl in de stad en straal als een ster onder de spotlights van de catwalk. Kies uit ongeveer 12.000 voorwerpen, inclusief bekende merken, accessoires, tassen en mannenmode. Nintendo presents: New Style Boutique beproeft niet alleen je stijlgevoel, maar ook je kwaliteiten als winkeleigenaar!

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS-site: http://www.nintendo3ds.nl

    Nintendo Selects-website https://www.nintendo.nl/Spellen/Nintendo-Selects

    Nintendo Nederland op Twitter: https://twitter.com/nintendonl

    The Legend of Zelda op Facebook: https://www.facebook.com/LegendofZelda

    Super Mario op Facebook: https://www.facebook.com/SuperMario

    Nintendo Nederland op YouTube: http://www.youtube.com/NintendoNederland