The Legend of Zelda voor de Wii U voor het eerst speelbaar op de E3


05-05-2016

5 mei 2016 – Tijdens de E3-videogamebeurs die volgende maand plaatsvindt in Los Angeles, staat Nintendo’s booth helemaal in het teken van de nieuwste game in The Legend of Zelda-serie – die daar voor het eerst speelbaar is. Om ervoor te zorgen dat bezoekers de verkenningsvrijheid die de game biedt, optimaal kunnen ervaren, legt Nintendo dit jaar de focus helemaal op The Legend of Zelda voor de Wii U en is dit de enige speelbare game in Nintendo’s booth door middel van uitgebreide demo’s.

Nintendo’s kick-off van de E3-show vindt plaats om 18:00 uur op dinsdag 14 juni met de introductie van Nintendo Treehouse: Live door Nintendo of America President en COO Reggie Fils-Aime. Hierop volgt een dag vol live-gestreamde gameplaybeelden van The Legend of Zelda. Dit wordt de eerste diepgaande blik op de game, inclusief commentaar van Nintendo’s ontwikkelaars. De gameplay van The Legend of Zelda wordt vanaf de E3 via Nintendo’s Twitch-kanaal gestreamd en bevat spelbeelden, achter-de-schermen-info, en heel veel fun.

Producer Eiji Aonuma zegt dat dit nieuwe deel in de The Legend of Zelda-serie duidelijk afstand neemt van de conventies in eerdere games. Grenzen die spelers dwongen een bepaald pad te volgen zijn verwijderd, terwijl spelers kunnen genieten van nieuwe gameplay die ze nog niet eerder beleefden in de serie.

Blijf op de hoogte van Nintendo’s aanwezigheid op de E3 via Nintendo of America’s website http://e3.nintendo.com.

Meer informatie:

Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope