• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Cadeaugids voor de Feestdagen – Games die je met zijn allen kunt spelen


  06-12-2016

  Cadeaugids voor de Feestdagen – Games die je met zijn allen kunt spelen

  De tijd vliegt! De feestdagen staan alweer voor de deur. Het seizoen waarin we tijd doorbrengen met familie, vrienden en dierbaren, cadeaus geven en krijgen, en games spelen. De feestdagen zijn immers pas compleet zodra je oma iedereen heeft verslagen in Mario Kart 8.

  Als je games zoekt waar iedereen samen plezier mee kan maken, bekijk dan onze lijst hieronder en ontdek de beste multiplayergames die je deze winter kunt spelen op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  Nintendo 3DS-systemen

  SQ_3DS_TheLegendOfZeldaTriforceHeroes.jpg

  The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

  Spelers: 1-3

  Laat drie Links hun krachten bundelen in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes! Sluit je online** of via Local Play aan bij twee andere helden en ga als triomfantelijk trio op avontuur om het koninkrijk Hytopia te bevrijden van een gruwelijke vloek.

  Al het goede komt in drieën

  SQ_3DS_MarioPartyStarRush.jpg

  Mario Party: Star Rush

  Spelers: 1-4

  Speel talloze knotsgekke minigames in Mario Party: Star Rush! Dankzij de gratis** software Mario Party: Star Rush – Party Guest kunnen vier spelers alle multiplayerstanden spelen met slechts één exemplaar van de volledige game.***

  Kom meer te weten

  SQ_3DS_MonsterHunterGenerations.jpg

  Monster Hunter™ Generations

  Spelers: 1-4

  Jagers van alle generaties volgen de roep van de wildernis in Monster Hunter™ Generations! Ga op jacht met maximaal drie vrienden in de online** of lokale multiplayerstand. Kies een wapen en vecht in de meest onherbergzame gebieden tegen bloedstollende monsters!

  Ga mee op jacht

  Wii U

  SQ_WiiU_MarioKart8.jpg

  Mario Kart 8

  Spelers: 1-12 (online), 1-4 (offline)

  Neem het op tegen rivalen uit de hele wereld in Mario Kart 8! Speel met zijn vieren* een grand prix, versusrace of ballongevecht, of speel online races** met maximaal twaalf spelers.

  Geef plankgas!

  Bekijk ook Mario Kart 7

  SQ_WiiU_SuperSmashBrosForWiiU.jpg

  Super Smash Bros. for Wii U

  Spelers: 1-8 (offline), 1-4 (online)

  Mario, Link, Kirby en andere beroemdheden uit de stal van Nintendo komen samen in de HD-vechtgame Super Smash Bros. for Wii U! Neem het op tegen uitdagers in de buurt in de lokale multiplayerstand* of bind online** de strijd aan met vrienden en rivalen van over de hele wereld!

  Ga de strijd aan

  Bekijk ook Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

  SQ_WiiU_Splatoon.jpg

  Splatoon

  Spelers: 1-8 (online), 1-2 (offline)

  Ga knallen met kleuren in Splatoon, een spetterende third-person shooter die net even anders is! Ga de strijd aan in online** multiplayergevechten van vier tegen vier, waarin teamwork en tactiek net zo belangrijk zijn als goed kunnen mikken. Je kunt het ook opnemen tegen een vriend in de Battle Dojo.*

  Lekker kliederen!

  SQ_WiiU_NintendoLand.jpg

  Nintendo Land

  Spelers: 1-5

  Stap in twaalf levendige attracties, die stuk voor stuk zijn gebaseerd op populaire Nintendo-series en die je samen* of in je eentje kunt spelen. Elke attractie vormt een opzichzelfstaande game met meerdere levels, waarin alle mogelijkheden van de Wii U GamePad optimaal worden benut. Welkom in Nintendo Land!

  De pret begint hier!

  SQ_WiiU_SuperMario3DWorld.jpg

  SUPER MARIO 3D WORLD

  Spelers: 1-4

  Reis met Mario, Luigi en de anderen naar Sprixieland in SUPER MARIO 3D WORLD, het eerste 3D-Mario-avontuur voor meerdere spelers ooit! Maximaal vier spelers kunnen deze game samen ontdekken.* Werk samen om levels uit te spelen of kijk aan het eind van ieder level wie de beste score heeft!

  Ga mee naar Sprixieland!

  Multiplayer op de Wii U

  Om games voor meerdere spelers op de Wii U te spelen heb je mogelijk extra controllers nodig, zoals Wii-afstandsbedieningen of een Wii U-controller Pro. Je kunt zien welke controllers je voor een game kunt gebruiken door op deze website naar de betreffende spelpagina te gaan of door in de winkel op de verpakking te kijken.

  Als je thuis een draadloze internetverbinding hebt, kun je op je Wii U gratis games met een online multiplayerstand spelen.

  Multiplayer op de verschillende Nintendo 3DS-systemen

  Op de verschillende Nintendo 3DS-systemen zijn er diverse manieren om met meerdere spelers te spelen, waaronder Local Play en Download Play. Als je daar meer over wilt weten en meer multiplayergames wilt zien, ga dan naar ons multiplayerportaal.

  Op je Nintendo 3DS-systeem kun je ook verbinding maken met het internet, zodat je thuis of op andere plekken met een draadloze netwerkverbinding online kunt spelen.

  Waar verkrijgbaar?

  Deze games zijn niet alleen te koop in de winkels, maar je kunt ze ook downloaden in de Nintendo eShop. Als je twijfelt tussen meerdere games, kun je altijd een Nintendo eShop Card kopen. Bij deze winkels (PDF, 269 kB) zijn kaarten verkrijgbaar ter waarde van € 15, € 25 en € 50.

  Als je op zoek bent naar een ander cadeau met een Nintendo-thema, zoals kleding en accessoires, neem dan een kijkje in de Nintendo Online Store.

  Zoek je een geschenk voor een andere gameliefhebber? Ga dan terug naar de Cadeaugids voor de Feestdagen, waar je talloze andere games vindt en inspiratie op kunt doen.

  We wensen je fijne feestdagen!

  *Voor de multiplayerstand heb je extra accessoires nodig, die apart verkrijgbaar zijn.

  **Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

  ***Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Om met meerdere spelers te spelen heb je ten minste één exemplaar van Mario Party: Star Rush nodig. Dit is niet mogelijk als je alleen Mario Party: Star Rush - Party Guest hebt.